|
![]() |
#1 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
smrzavanje xp-a
sve je instalirano kako spada. zadnji updejtovi (via autopatcher), outpost + nod32 + antispajveri os bez igrica i programa za obradu slika i webdesign. komp za faks, filmove, prženje i net i sad, radilo je sve oke, do prije dva tjedan. sad se pak smrzava bez razloga. snimam dvd, smrzne se u win esploreru, smrzne se. otvorim više programa odjednom, isto. npr. firefox, explorer, kopiram sa sticka, upalim winamp i ode uglavnom, smrzava se bez razloga. tri dana unazad kad ga upalim ponekad mu je datum na 1.1.2000. napravim backup s true image, idem instalirati xp ispočetka, smrze se hebemu kod instalcije samih windowsa! provjerio sam rame s memtest, i disk prek nekog toola u hirens boot cd-u dalje ne znam što da radim. koji bi mu vrag mogao biti? p.s. duron 700mhz 384mb sd ram 60gb wd benq 1650 gf4 64mb napajanje (neki šrot, pretpostavljam da bi to bilo možda u pitanju) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
pogledaj bateriju posto se poceo resetirati kolko vidim datum u windowsima,i jos moze vrlo lako biti problem i u napajanju..provjeri to dvoje pa javi ovdje jeli ima kakvoga pomaka.
![]() |
#7 |
Kapetan od beloladja
|
Izvadi pločicu od 128 MB pa onda pokušaj instalaciju samo s jednom memorijom
![]() |
#8 |
4K FTW
|
imam 3*128 - tru puta instalacija - don't think so... ![]() jer kladim se da će uspjeti svaki put instalacija :mad: probat ću ovo sa baterijom i napajanjem, ako uspijem od nekog posuditi napajanje. a bateriju imam na jednoj drugoj matičnoj koja mi stoji. baterije su kompatibilne ili bi moglo biti problema? (naravno, ovisi o modelu baterije) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|