|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
N95 8Gb i novi firmware
Imam novu N95 8gb, nije zakljucana na nijednumrezu, ima onaj prvi firmware, i sada pokusam update firmwarea (na nokijinim stranicama i po nekim forumima pise da postoji novi)..no update svaki put kaze da imam najnoviji firmware, svi programi na compu su novi, skinuti s nokiinih stranica, pokrenem update..i ništa. Ne kužim zašto se to događa?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
cek... javlja ti da je najnoviji, ok... jel ti mozda nesto ne valja sa sadasnjim? mislim da ne, cemu onda trazit/stavljat novi za koji ti baca da ne postoji noviji od toga? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
neznam u cem je problem samo znam da imas najbolji mobitel kojeg mozes imat
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#6 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Našao sam rješenje..no nažalost nemogu napraviti update bez da izgubim garanciju. Može lock.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Prije lock-a zanima me koje veze ima update firmwarea sa garancijom. U garantnom listu ne pise koju verziju ima mobitel. A posto ti nije lockan a niti brandiran,neznam kako bi Mobis znao da si mijenjao software ili zasto bi izgubio garanciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Zato da bi updejta novi sof mora prominit product code a to je vec upitno smije li se , ubiti nesmi se 99% , ja san svoj 0557650(croatia) prominia u 0550379(balkans), i sad nije njemu problem vratit product code u stari kad bi mora nosit mob na garanciju, nego bi ovi sa garancije mogli skuzit da za njegov product code nemoze se imat taj noviji soft , i sad bi oni odma skuzili da je minja product code i mozda bi ga zezali oko garancije mada i sami znaju da to nema nikakve veze sa potencijalnim kvarom moba..ili bi mora cekat da za njegov original product code izadje soft onda ga nebi nikako mogli zezat niti znat sta je radia , samo ko zna koliko bi ceka , evo za ovaj 0557650(croatia) kasne vec 2 verzije softa v.12 i evo sad najnoviji v.15....taman mi se ovaj sec updejtaje najnoviji soft v.15 sa kojim se dobiva Flash Lite 3 video support and the Web Run Time engine (Widgets). (sad se mogu gledat klipovi na youtubu) veca izdrzljivost baterije i opcenito jedan performance boost mob dobije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Sve N serije od Nokije ne gube garanciju ako doma stavljaš noviji original software... Možeš si slobodno promjenit product code i nakon updatea si vratiš stari ako je potrebno. V15 je odličan! Uz RotateMe i Nokmote aplikacija, a za youtube je puno bolji EmTube aplikacija, nego web pretraživać od nokije...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|