|
![]() |
#1 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
trgovine u dubrovniku
pogledajte danas kako je zavrsila moja potraga za coolerom Dr. Thermal Ti-V7725N dodem do prve trgovine ime joj nisam zapamtio i naravno upitam i osoba odgovara: cekajte da provjerim mogu li to naruciti i onda zbunjeno odgovara ne ne... imamo cooler master i spire ja kazem to je sve smece on kaze ZNAM ![]() onda dodem kuci i kazem bolje da odem na telefon i tako krenem Trgovina ACOM sati 17.00h zovem nitko se nejavlja Trgovina Bambola sati 17.03 zovem: dobar dan trebao bi mi cooler za procesor Dr Thermal: zenska osoba odgovara: STA STE REEEEEEEEEKLI!??!?!?! ja kazem: DR THERMAL: ona odgovara samo cas: i onda u pozadini IMA LI HLADNJAK ???!?!? TKO STA??!!EVO TEBI TI TO RIJESI! onda opet IMA LI HLADNJAK... napokon javi se neki gospodin i kaze: a koji vi procesor imate?: ja odmah ![]() ![]() Trgovina BIROS PLUS SERVIS I ODRZAVANJE KOMPJUTERA Dobar dan! TREBA MI SPECIFICNA MARKA HLADNJAKA ZA PROCESOR DR THERMAL! ....... osoba odgovara nedrzimo DJELOVE ![]() Trgovina Libertina d.o.o Dobar dan trebam mi hladnjak za procesor Dr Thermal osoba odgovara: imamo samo intel :confused: ... bok ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
To ti je tako nazalost svugdje, cast iznimkama. Kad bi u ducanima radili ljudi koji znaju sto rade to bi bilo dobro ali kako je to kod nas, obicno se za stolom nalaze ljudi koji neznaju ni upaliti kompjutor pa onda nailazis na odgovore koji si spomenuo. Imas srece kaj ti nisu odgovorili da Dr. Thermala potrazis u ambulanti!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
gospar ja bih ih jos sve jednom nazvao tek toliko da ima kazem da su nesposobni
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kenova
Datum registracije: Sep 2003
|
koji ce ti vrag taj cooler? ja sam uzeo ti-n7725L i zaebo se ko nikad... btw mogo si narucit preko info-planeta na batali od firme koju izaberes |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|