|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
tjeralica
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
dobra ideja... samo sto (bez uvrede ikome) mi se ovi ljudi cine vise kao radnici na njihovoj zgradi nego kao netko ko zna s kompovima...a da sam i bio tada tamo mislio bi da su radnici na dovrsavanju posla po zgradi..a mozda su bas tako i ovi nasjeli.. samo dio koji meni nije jasan je kak su ga maznuli?pa sta nije to u onim vitrinama pod kljucem? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ma sve to stoji, ali nije li 1000kn premalo? mislim... ja da poznam tog nekoga ne bih otkucao za 1000kn. kingu, vemilu ili nekom drugom bih i za manje pare, ali hgspotu, autronicu i ostalima baš i ne... (da ne bi bilo zabune: ne svrstavam autronic i hgspot u isti koš)
![]() |
#5 | |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
boli mene za zamjerit se da zivim u zagrebu lijepo bi sjeo u auto s ekipom, prije toga isprintao ovu sliku i onda od kafane do kafane jeli ga tko vidio i zna li tko kako se zove pusti ti to 1000kn je 7 dana fizikale ![]()
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|