Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.01.2007., 12:33   #1
perich
I hate mondays..........

perich's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
isplativost izgradnje PC-a za playanje multimedije...

Stalno mi je na pameti bilo slozit antu koja ce bit slozena u mikro formatu i sluzit ko dvd-divx-mp3-bla bla player, spojen na tv i uzivaj... al sad gledam svu silu DVD playera po cca 500 kn max koji sve to mogu puno jednostavnije... pa se pitam isplati li se uopce o takvom pc-ju razmisljati? sto mi on jos moze ponuditi vise od tak nekog dvd playera? obzirom da ga ne bi koristio ko pc, nego bas ko multimedijalnu stanicu...

znam da je glupo pitanje, al eto...
perich je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2007., 12:46   #2
robee
Premium
Moj komp

robee's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
kad uhvatim vrem. napisat cu vodic i staviti ga pod rubriku ''kucista'' za gradnju HTPC-a...uglavnom...to je vise stvar zanimanja za takvu gradnju i izgleda kucista, jer skup je to sport da postoji dvd-rec sa dvb-t tunerom i mreznim priljkuckom po nekoj normalnoj cijeni od cca 3-4000kn uzeo bih to i stvar rjesena....no ovako...
robee je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.01.2007., 12:51   #3
perich
I hate mondays..........

perich's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Citiraj:
Autor robee Pregled postova
kad uhvatim vrem. napisat cu vodic i staviti ga pod rubriku ''kucista'' za gradnju HTPC-a...uglavnom...to je vise stvar zanimanja za takvu gradnju i izgleda kucista, jer skup je to sport da postoji dvd-rec sa dvb-t tunerom i mreznim priljkuckom po nekoj normalnoj cijeni od cca 3-4000kn uzeo bih to i stvar rjesena....no ovako...
ok, vodic bi bila super stvar... a jel mozes samo ovak tu iz glave nabubat recimo prednosti s jedne strane boljeg dvd playera, i s druge strane htpc-a.... ko neki kratki comparision?
perich je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno