|
![]() |
#1 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Firefox 2.0 je vani
Iako u ovom trenutku jos nema te vijest na njihovom site i jos nije dostupan preko auto update-a, Mozilla-ovci su azurni i stavili su finalnu verziju na FTP server. Novi Firefox 2.0 mozete skinuti OVDJE. Sta reci ? Novi FF je zakon ! : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Costina extenzija radi. ![]() Btw, vidim da 2.0 pokupi Windows Visual Style za svoju temu. Not bad. Odmah pitanja - gledam po opcijama, ali ne vidim postavku za zatvaranje tabova na kraju retka, vec se svaki tab zatvara na "x" na samome tabu. Nije neki bed, priviknuti cu se sa vremenom ali staro sam njurgalo pa bih volio da to bude kao i na 1.5 verziji. ![]() I jedan razlog zasto nebih koristio 2.0 ako je ovo nemoguce rijesiti... kada stisnem alt+s otvara mi se history, umjesto "submity reply" na forumima. Rjesivo?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
lijepo ![]() hvala za download |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Stavio sam ga, no ponekad mi se slika počne tresti u firefoxu 2.0?! edit: Ne mogu otvoriti ni HOME, Faq, Članovi, Kalemdar, Nove poruke, Traži i Brzi izbornik!!! WTF : stoopid
Zadnje izmijenjeno od: -POP-. 24.10.2006. u 11:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
TAbMixPlus FTW!! ![]() negooo...ono sto mene zanima je hoce li sada FF raditi kako spada sto se tice gutanja resursa!! Jer ja PIZDIM u zadnje vrijeme kad mi smece proguta 99% CPUa!!
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
meni se u 1.5 isto zna tresti slika tu i tamo. a neznam dali je netko primjetio, ali jos od verzije 1.0 ili 1.1 Firefoxa, kada nema bookmarka u bookmark toolbaru, svaki sajt se trese gore dolje ![]() uglavnom necu ga skidat jos jerbo imam previse meni korisnih pluginova koji znam da nece radit odmah. za koji tjedan, kad se sve isposlozi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
: goood : good job, mozilla. novi ff je odlican |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Toshiba ko' ludo
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
The Dark Side of Moon
|
meni sve radi bez problema osim onog što je atha naveo, i onaj addon da mogu normalno postat sa alt+s ne radi,ima netko neki drugi prijedlog?
![]() |
#15 |
The Dark Side of Moon
|
![]() |
#19 |
Moderator
|
Ugasi onoga koji se trese. ![]() ![]() Nikada jos to nisam vidio pa nisam niti siguran sto napraviti. Mozda ti se koji add-on (plugin) kolje? Probaj neke disableati ili ukloniti, lako ih vratis nazad, nisu veliki.
![]() |
#20 |
The Dark Side of Moon
|
![]() |
#22 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Ma bilo ih je importirao sam. Sad sam bio sve pobrisao i tamo u dokumentima, iako sam to i prije napravio, stavio PCE toolbar i ADBlock ekstenziju, zasad sve radi. Jedino nisam loadao svoje bookmarkse, prosto se bojim. : DualWiel
![]() |
#23 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
koristim betu već neko vrijeme i najveća pušiona je što još nema tabbrowsing ekstenzije. nijedna od 3 najjače ne radi. totalna pušiona. inače, primjetio sam da generalno dobro hendla stranice sa užasno velikim tekstualnim sadržajem (npr. blogovi, veliki html manuali, ajax-y stranice sa tonama skrivenih dijelova, itd...), dok se loše ponaša u kombinaciji s JRE-om. ovo je iskustvo samo pod linuxom (2.6 kernel) i ne znam kak hendla JRE pod winblowsima i macom.
![]() |
#25 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ja otvaram tabove sa CTRL T, a zatvaram sa CTRL W. Navika i najbrze radi. Upisivanje adrese preko F6 a kad ima neki link na stranici onda ga otvorim sa srednjom tipkom misa ![]() Skidam sada taj FF pa da vidim. Ne koristim nikakve ekstenzije pa me ne brina podrska oko toga ![]()
![]() |
#26 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Kaj ne sviđa vam se baš previše? Bum pogledal i ja kaj to je novoga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
2.0 vjerovatno ima nekih sitnijih bugova, ali ce se i to s vremenom ispraviti, do tada sam na 1.5 koji radi bez greske. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|