|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Napajanje do 450kn
Evo do naleta na ovaj forum bilo je samo pitanje vremena da kupim Rartoxx 550w napajanje. Procitao san u Vidiju opis i cinilo se je ok. Nakraju super da san naletio ovdje al sad san opet na pocetku...: baad : Koje napajanje uzet? Konf mi je: Amd 64 3800x2, msi 6800gs, Asus a8n-e, 2gb kingston, 300g hard... Iman napajanje Power Supply FORTRON 550W, EPS, HQ, PFC, 2*12V koje mi je super, al je preglasno za mene. Sad bi ja htio napajanje uzet do 450kn, da moze izdrzat konfiguraciju i eventualno neke manje nadogradnje, a najvaznije da je TIHO!!! :burn: Takoder sto mislite o Kmex Neon pz-500? Zadnje izmijenjeno od: mentrex. 28.01.2007. u 17:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
To forton sto imas je odlicno napajanje, ali je tocno da je glasno. Za 475kn imas ovog Seasonica: http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.746.001 Nema tiseg niti kvalitetnijeg za tu lovu. Imas recimo i Chieftece od 450W po 380kn u Ve-milu, ali nisu toliko tihi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Nikakav Kmex, onaj Seasonic 380W je najisplativije napajanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ok, hvala ljudi... sad sam korak do kupnje SEASONIC 380W, samo jos nesto, posto san novi u svemu ovome nejde mi u glavu kako 380W je dovoljno, posto na stranicama od linksa na wattage calculator mi izbacuje da mi je potrebno 464W!? Mislim dali ce ono izdrzat jos jedan hard i sto bi moglo izdrzat jos(mislim sto se tice nadogrqadnje)? : evil : |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
E takve odgovore san trebao cuti : goood : Hvala na prijedlozima kupit cu SEASONIC 380W : cheers2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|