|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Z-2300 ili zamzung
Ovako,uzimam nesto za komp,mislio sam uzet Z-2300,ali naletio sam na ovo => Samsung HTTP33-klikni me Vrlo primamljivo,gledao sam na netu vani kostaju 449 EU... Kaj vi mislite?Isplati li se...i kaj bi po vama bilo bolje za filmove,games,muziku... Bez problema doticne spojim na komp,ima opticki ulaz/izlaz. ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 29.10.2006. u 12:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ovi samsungovi su prekrasni ako nista ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Kupio sam doticne samsung ![]() Muzika,nije lose,ali moglo je i bolje,nisu nis blizu jednom Z5500THX,ali ima snage i dobro se cuje,bas onoliko koliko treba,sve iznad bilo bi previse. Sve u svemu jako zadovoljan,player cita SVE,pa i USB stick prima ![]()
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Daj mi reci, koliko ja razlika u kvaliteti zvuka, ne zanima me glasnoca, nego dok su relativno tiho, kakav je zvuk naspram logitechovih?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Za 1500KN - đabe! Moj savjet - TV ti je jako nisko no dobro. Razmakni malo prednje zvučnike od televizora da dobiješ na širini. A i ona palmica bi letila - prvo tehnika pa sve ostalo.
![]() |
#9 |
Premium
|
Tesko je konkretno odgovorit koliko,ali ovi zvucnici dokazuju da su namjenjeni gledanju filmova i tu su po meni dosta bolji od logitech-a,cistiji,brzi,precizniji zvuk,milina za gledat,a mislim da logitech ne podrzava DTS surround?!No uglavnom,zvuk je kvalitetniji ako se mogu tako izrazit.Veci je gust gledat filmove.
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ono je drvo zivota,ne ide to nigdje ![]() Ne smeta...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
He he...bas mi trebaju neki zvucnici...sad si mi gurnuo bubu u uho...moram sad vidjet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
a gdje si to kupio.....naime meni je prije jedan dan cijelo kućno kino riknulo više ništ ne funkcionira probao sve moguće i nemoguće ali više ne želi ni otvoriti ni vrata da stavim unutra dvd, zvučnici samo šume - ne daju znakove života(probao ih spojiti na pojačalo od linije ni tamo nisu htjeli raditi) pa zato mi sad treba neko kucno kino a to mi izgleda prva liga.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
Eto Citiraj:
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Z ima daleko bolji bass...ALI,ovisno u čemu,recimo u filmovima reprodukcija basa na Samsungu je neusporedivo bolja,nenormalna razlika...ipak je to kućno kino... Dakle,za muziku definitivno Z,za filmove definitivno Zamzung...iako se i na zamzungu muzika čuje dosta dobro...
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
da ne otvaram novu temu http://www.ronis.hr/default.asp?sifr...NEER%20DCS-360 Ima li ko iskustva sa ovim kucnim kinom,koristia bi se prvenstveno za gledanje filmova, kojega bi vi izabrali gore navedenog samsunga a moze i model http75 ili ovog pioneera koliko vidim pioneer je osjetno slabiji sta naravno ne mora znacit nista,uzivo izgledaju ludilo,drveni su. opet mi je nekako pioneer pioneer.aj pomozite da se odlucim! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Pioneer-a definitivno, slično takvo kućno (pioneer-ovo) al malo jače svira ko blesavo, nikakav logi ga nemore sustić. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|