|
![]() |
#1 |
Ninja WarChief!
Datum registracije: Mar 2007
|
vent. na 7v (malo drugaciji slucaj)
Evo ovako kao na slikama je stanje kakvo je sada pa me zanima dali sve trebam napraviti normalno da i ovaj vent dosao na 7v kako je i u sticky-u ili nesto drugo (naime zbunjuju me ove zice sto vode do drugog molexa a nalaze se uz crvenu i crnu). evo slika: ![]() ![]() Takoder me zanima jesam li u drugoj slici dobro nacrtao?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
slucajno sam ono prije poslao s burazovog kompa jer sam imao problema sa svojim... ugl. isao sam bas pogledati sticky i skuzio da je to molex slikan s donje strane pa me to zbunilo. hvala ti. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nemoj slučajno takav modani molex spajati dalje na uređaje jer bi moglo biti dima... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
hm mislim da ne razumijem bas ovo zadnje? Htio si reci da ga koristim samo za ventilator i nista drugo ili si nesto drugo htio reci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Upravo to. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Na Digit-Lifeu ima dobar članak o hlađenju PCa gdje je između ostalog objašnjeno i smanjivanje voltaže ventova... nema do rusa ![]()
![]() |
#9 |
Premium
|
aha jasno mi je to da na onaj sčlobodan molex nesmije nista ali svejedno hvala na upozorenju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|