|
![]() |
#1 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Das tipkalica :)
Evo malo me nerviralo sto i nakon 10 godina sa racunalima neznam u potpunosti cjelu tipkovnicu na pamet pa sam se dosjetio. ![]() Uglavnom ideja je stara sigurno preko 5 godina kada mi je to palo na pamet (znaci starije je od das keyboard) ali eto konacno skupih nesto vremena i volje i napravih ono sto pozelih ![]() Evo slike meni najbolje tipkalice ikada napravljene ![]() ![]() takva je bila defoltna ![]() e sada nakon 3 sata smirglanja tipke po tipke (trebalo mi je tocno 3h i 20min) i nakon odpadanja ruku rezultat je zadovoljavajuci. Dobio sam crne tipke u mat izdanju sto je meni bolje od sjajno lakiranoga jer se manje sklize ![]() Daklem evo slike konacnoga proizvoda ![]() Evo ja sam super zadovoljan i mogu reci da svako malo pogledam u tipkalicu ali mislim da ce se to promjeniti od sada ![]() Koristio sam smirgl gradacije 1000 i nakon 40 tipki sam shvatio da nemoram stiskati ko sivonja vec samo da lagano prelazim preko tipki ![]() da cujem komentare Evo jedne uvecane slikice ![]()
![]() |
#2 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
zanimljivo, ti si znači obrisao sva slova sa tipkkovnice? nebi ja mogao bez njih... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Rofa ![]() Ali bez obzira na to, ne bih brisao slova ![]() Ovako dobro izgleda, ali čudno je...ne imati označena slova na tipkovnici. Ako budeš imao česte tipfelere, mislim da ćemo znati zašto ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
|
ma gle vise manje znam 90% slova i tipki gdje se nalaze ali me nerviralo to sto sam svako malo gledao u tipkalicu ![]() I da slikao sam tipkovnicu sa slovima tako da ako mi zatreba nesto ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Super, jedva sam čitao fisha koji ima slova, sad ću još morat i tebe pogađat kaj si mislil reć... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
ako isus ugleda ovu temu, gotovi smo |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
hmm, zanimljivo, idem u garažu vidit jel imam finog šmirgl-papira, ak ima, i ja brišem, jer ma stvarno nervira što stalno gledam u tipkovnicu a ne trebam, kak se samo prije nisam toga sjetio?? btw, ima li di kod nas kupit ta CM tipkovnica, izgleda fenomenalno?
![]() |
#14 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
... hehe, nice, jos promjenis raspored tipki k'o na das keyboardu i pici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
bycod
|
samo da vas razuvjerim nevjerni Tome imam pokoju gresku ali evo vec sam napisao posljednjih 15 postova bez slova i nema greske dapace cini mi se da bolje pisem ![]() I da nije da ja neznam kako stoje tipke na tipkalici vec je problem sto refleksivno spustim pogled a taj dio me nervirao. Netko je pitao za tipkalicu mislim da je vise nema nigdje inace ju je imao hg i links ali mislim da se vise neprodaju ![]()
![]() |
#19 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#20 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
evo i ja svoju sredio, zakon je!!, ali opet gledam dolje, no manje, valjda ću se odviknut sada, jer više nemam što vidit ![]() za svaki slučaj imam kutiju na polici iznad kompa ak zaboravim koji znak, super ideja i preporućam, upće nije problem pisat, bar meni: goood :
![]() |
#21 |
bycod
|
![]() |
#23 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Prvo cu za prbobu svaku tipku sa izolibandom crnim izolirati. A poslje cu ak mi se svidja izbrusiti. I onda idem probat na reklamaciju u links. Prodali ste mi tastaturu bez slova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
I onda će ti ju Syss osobno zabiti u tjelesni otvor koji će načiniti specijalno za tu prigodu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() : lol2 :: lol2 :: lol2 : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ili nam je kolega jednostavno mogao napraviti nesto sto mu blokira pogled na tipkovnicu, komad kartona sa konopcem, tesko 3grama, visi mu s vrata i ne vidi tipkovnicu .. em imas slova, em sigurno naucis tipkat (bar sam ja tako u skoli) .. al eto, svatko ima svoje ideje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
LOL, dobra metoda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Doktor Olja
Datum registracije: Nov 2006
|
ja dam idto nakluo sloba sa rasrarute i sada riplam kao sejrerativa it yu filnoba ![]()
X2Terror Epox 9NDA3J; AMD Athlon64 x2 4200+; AC Freezer64Pro; 2x512 Mb Kingmax DDR400 (SC); ATI Radeon 9600 Pro 256 Mb; Seasonic S12-380W WD Caviar 250 Gb, WD Caviar 160 Gb otopio se, hehe Old_Skool MSI KT3 Ultra VIA KT333; AMD Athlon 1700 XP @ 1959 MHz + Falcon Rock 2; 2x256 Mb Kingmax DDR333; MSI Nvidia GeForce FX5200T 64 Mb; Maxtor DiamondMaxPlus9 120 Gb, WD Caviar 80 Gb; |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
Oglas
|
|