Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.04.2011., 17:38   #1
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
fax.hr iskustva

Pozdrav svima,

nedavno sam bitchao kako Iskon ne nudi opciju fax2mail i vice versa djidja, pa me zanima ima li netko iskustva s ovim providerom?

U nacelu, bitnije mi je primati faksove nego slati, a ovi nude ili prijenos broja ili novu numeraciju, a 1000kn za dvije godine koliko kosta onaj najslabiji paket mi je tama, jer posaljem mozda tri i pol faksa godisnje, ali kad mi zatreba, onda mi se neda ici do drugog ureda zajebavati se s time.

Drugim rjecima, platio bih tu pretplatu i mirna Bosna; no ne znam kakva je korisnicka sluzba i odnos prema korisnicima opcenito.

Ima netko iskustva iz prve ruke?

TIA!

Edit1: za sada, support se pokazao izuzetnim; odgovorili su mi na nekoliko pitanja unutar 10ak minuta; u svakom slucaju, stavio sam narudjbu za onaj "najslabiji" paket pretplate, a kazu da vracaju lovu ako nismo zadovoljni uslugom.

Pa bas da vidimo...

Edit2: kada vec (ocito) nitko nema iskustva, pa da ja ispricam svoje; dakle, uzeo sam Start paket koji u kojemu je uracunato 50 poslanih i 100 primljenih stranica mjesecno (toliko vjerojatno necu ispucati u dvije godine, no dobro). Nude jos kojekakve opcije, no meni je ovo bila fire&forget varijanta za faks s kojom sam miran dvije godine.

Da objasnim; za ovo sam se odlucio prvenstveno jer sam u dvije godine bacio preko 3000kn, na dva nova "multifunkcionalna" HP smeca i popravak jednog starog ogromnog Canon faxa. Naravno, tu nisu uracunati potrosni materijali i sama komocija citave price, a to je da faks ne morate printati ili ga mozete isprintati na bilo cemu i bilo gdje te je "vjecno" arhiviran na mailu i u njihovoj lokalnoj arhivi (koja je ogranicena, no to nije toliko ni bitno). I nastavak...

Nije mi se dalo zajebavati s prijenosom broja postojeceg broja faxa, pa sam uzeo novi. Uslugu sam uzeo na 24 mjeseca za nesto manje od 50kn mjesecno (dakle, oko 1300kn s PDV-om za dvije godine; toliko sam, cini mi se, platio ono zadnje HP smece od cudesnog multipraktika Jack LaLannea i eno ga u uredu sa zacepljenim glavama i debilnim featureovima, a samo sam za tinte dao jos valja 1000kn); faktura je placena ujutro a vec sam oko 14h mogao slati i primati faxove. Fax2mail radi bez ikakvih problema kao i njihova web aplikacija koja se koristi za slanje. Korisnicka sluzba odgovara u roku od sat vremena s vrlo preciznim i jasnim te prije svega kulturnim odgovorima.

Mozda malo previse egzaltacije za prvi dan koristenja, no eto, ako ce jos nekome trebati, cisto da ima kao putokaz.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.

Zadnje izmijenjeno od: Bubba. 21.04.2011. u 19:49.
Bubba je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno