|
![]() |
#1 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
fax.hr iskustva
Pozdrav svima, nedavno sam bitchao kako Iskon ne nudi opciju fax2mail i vice versa djidja, pa me zanima ima li netko iskustva s ovim providerom? U nacelu, bitnije mi je primati faksove nego slati, a ovi nude ili prijenos broja ili novu numeraciju, a 1000kn za dvije godine koliko kosta onaj najslabiji paket mi je tama, jer posaljem mozda tri i pol faksa godisnje, ali kad mi zatreba, onda mi se neda ici do drugog ureda zajebavati se s time. Drugim rjecima, platio bih tu pretplatu i mirna Bosna; no ne znam kakva je korisnicka sluzba i odnos prema korisnicima opcenito. Ima netko iskustva iz prve ruke? TIA! Edit1: za sada, support se pokazao izuzetnim; odgovorili su mi na nekoliko pitanja unutar 10ak minuta; u svakom slucaju, stavio sam narudjbu za onaj "najslabiji" paket pretplate, a kazu da vracaju lovu ako nismo zadovoljni uslugom. Pa bas da vidimo... ![]() Edit2: kada vec (ocito) nitko nema iskustva, pa da ja ispricam svoje; dakle, uzeo sam Start paket koji u kojemu je uracunato 50 poslanih i 100 primljenih stranica mjesecno (toliko vjerojatno necu ispucati u dvije godine, no dobro). Nude jos kojekakve opcije, no meni je ovo bila fire&forget varijanta za faks s kojom sam miran dvije godine. Da objasnim; za ovo sam se odlucio prvenstveno jer sam u dvije godine bacio preko 3000kn, na dva nova "multifunkcionalna" HP smeca i popravak jednog starog ogromnog Canon faxa. Naravno, tu nisu uracunati potrosni materijali i sama komocija citave price, a to je da faks ne morate printati ili ga mozete isprintati na bilo cemu i bilo gdje te je "vjecno" arhiviran na mailu i u njihovoj lokalnoj arhivi (koja je ogranicena, no to nije toliko ni bitno). I nastavak... Nije mi se dalo zajebavati s prijenosom broja postojeceg broja faxa, pa sam uzeo novi. Uslugu sam uzeo na 24 mjeseca za nesto manje od 50kn mjesecno (dakle, oko 1300kn s PDV-om za dvije godine; toliko sam, cini mi se, platio ono zadnje HP smece od cudesnog multipraktika Jack LaLannea i eno ga u uredu sa zacepljenim glavama i debilnim featureovima, a samo sam za tinte dao jos valja 1000kn); faktura je placena ujutro a vec sam oko 14h mogao slati i primati faxove. Fax2mail radi bez ikakvih problema kao i njihova web aplikacija koja se koristi za slanje. Korisnicka sluzba odgovara u roku od sat vremena s vrlo preciznim i jasnim te prije svega kulturnim odgovorima. Mozda malo previse egzaltacije za prvi dan koristenja, no eto, ako ce jos nekome trebati, cisto da ima kao putokaz. ![]()
Programer Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest. Zadnje izmijenjeno od: Bubba. 21.04.2011. u 19:49. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|