|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
nForce3 Gigabyte K8NS maticne
Znaci, htio bih kupiti maticnu Gigabyte K8NS, nForce3 chipset, socket 742, ali sam procitao clanak na forumu da Gigabyte ploce boluju od pregaranja ako se na njih spoje USB uredjaji. Pogotovo ploce sa nForce3 chipsetom. Zna li netko da li je to jos aktualno ili da ju slobodno kupim. Naime, na NF3 chipsetu, ako se usteka USB memorija, temperatura proca se poveca za 8C. Hmmmm....
![]() |
#2 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
..ja sam koristio K8NSC znaci isti chipset,ista ploca...samo za 939 soc,moje iskustvo s tom plocom je pozitivno,ploca se pokazala kao odlican overclocker i vrlo brza ploca,cak mi se cini brza od ove iz siga u nekim aplikacijama tipa adobe audition,to sa pregaranjem usb-a prvi put cujem,ali za plocu imas preporuku...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
b) Osobno nikad čuo za problem pregaranja od USB-a barem ne ako uključiš normalne i ispravne uređaje u USB slotove... c) USB 2.0 povećava temperaturu procesora na SVAKOJ ploči i u idleu i kad kopiraš (jer uvjek ga bar nešto koristi tipa miša) tako da tu ove ploče nisu nikakva iznimka, ako te to smeta koristi USB 1.1 mod... d) Slobodno je kupi ako ti treba iako je pitanje kolko ima smisla puno ulagati danas u s754...
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
molim? |
|
![]() |
![]() |
|