|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Čime ohladiti X800XT PE ?
Pozdrav! Kupio od Xednija upravo dotičnu,Sapphireova je,vivo itd,default 520/1120..ma mrak za AGP,šta reći..osim glaaasna..i tako to,jel.. Pa mene zanima bi li išao Zalman vf900 na nju? I koliko bi tišine dobio više odnosno hladniji core..obzirom da se ne grije pretjerano..idle joj je 43/55..a overload 55/70..negdje kao moja bivša X800XL.. Čuo sam samo pohvale za zalmana kako vf700cu tako i vf900..pa eto,pomagajte.. Koji uzeti,i da li uopće za ovo čudo išta uzimati..ima pasivce na memi,bakreni stock cooler..a ja bi samo malkice više tišine..jer je beast stvarno.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja sam imao silencer.Dobiješ još malo hladnije a tišina garantirana. http://search.conduit.com/Search.asp...Web&q=silencer
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Za to ti je dosta i VF700Cu. Ako baš moraš mjenjati...tak-i-tak kad se igraš imaš upaljene zvučnike ili slušalice pa sumnjam da baš čuješ vent ![]()
![]() |
#4 | |
Banned
|
Citiraj:
Zbog stvari koje radim dok se ne igram sam mislio..office,ppt prezentacije i to..za fax..pisanje seminara,dipl uskoro i to.. Pobrisao si post vidim..: hello2 : ,moj bed,zaboravio da to nije dopušteno..: flyingey |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Eventualno stavi AS Céramique i to ti je to.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
...
ja imam istu graficku...ako nemas para podesi si u ati toolu fan speed..stavi ga na 40% kad je temperatura ispod 55stupnjeva...ili tako nesto...ja sam tako radio..dok nisam kupio vf700cu........i temperatura je pala sa 75stupnjeva u loadu na 55....mislim da se isplati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
aka: N.W.S.K. b_buha
Datum registracije: Jan 2006
|
ja sam na toj grafi imao silencera i stvarno same pohvale za njega. nisam se imao prilike druziti sa zalmanima ali tise mislim da je nemoguce a topli zrak baca vani. prodao sam je frendu a on ju je navukao na 6600 3d mark'05 bodova.... uglavnom hladnjak je mrak
![]() |
#9 |
Banned
|
Hvala prijatelji..ma nemam ni kune,dao sam glavu za ovu karticu..ima se jedva za pivicu,dvije večeras vani.. ![]() ![]() Samo sam mislio zrak taj ispuhati stvarno van kako kaže pop..jer se soba dosta ugrije također..mogu misliti šta je tek u toweru... Znači vf700cu..hm,razmisliti ću,oko Nove godine eventualno..sa75c na 55c nakon igranja ?! Uh..nemoguće..predobro zvuči..pa idle mi je 43c...da se samo 12c nafrlji nakon Feara recimo...bilo bi dobro.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
...
Moja je navukla 7083 3dmarka 05 .. na 578/578...ali nisam ju htio silovati vise ![]() Ja sam se dugo vremena dvoumio izmedju silencera i vf700cu...i uzeo sam zalmana..samo zato jel ga mogu prebacit na druge graficke....... sad ima i boljih stvari od Vf700Cu..sad imaš Vf900Cu.......a i pojavio se neki novi opaki thermalright HR-03... http://www.tomshardware.com/2006/11/...ooler_gorilla/ Ima ga već u linksu za kupit...samo je skup ko vrag... http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.909.100 u svakom slucaju pricekaj malo...bit ce boljih rješenja... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|