|
![]() |
#1 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
ZoneAlarm i MSN problem
Nekada davno sam koristio ZA. I onda je otisao sa mog kompa jer je poceo pravit probleme. Od tada ne koristim nikakav AV nit FW (osim onog u windozama). Jucer sam instalirao ZoneAlarm® Internet Security Suite 6,5 737 000 (najnoviji) i odma problemi ![]() MSN Messenger 7.5 i Live ne prikazuju avatare kod drugih, niti drugi vide moj. Isto tako kad mi netko posalje ili nekome posaljem neki custom smajlic ne pokazuje se. Sve sam probao nastimati al sam ostao bez ideja... : stoopid I na jednom forumu, samo na njemu, mi ne pokazuje nikakve slike. Smajlici, reply, quote dugmad, reklame, nista ne prikazuje, dok je na svim ostalim sve uredu. Mozel se to sredit? ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Yup. Imala i ja problem takav. Pogledaj si jednu od tema koje sam pokrenula tu na forumu, iste tematike. Imaš u ZA opciju koju ti nekada po defaultu aktivira: "show gif animations i popups"- tako nešto. To će ti riješiti ovo sa avatarima i forumskim dijelom problema. Za MSN sam također imala problema; a riješila sam ga nakon što sam maknula Sec Suite i stavila samo FREE ZA firewall, a za drugo sam si stavila AVG antivirus. Problemi su istog trenutka se riješili sami od sebe. Sretno! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Guest
|
ovak ljudi da ne otvaram bzvz novu temu. dal se na msnu mogu slat poruke ljudima koi su offline i oni normalno prime poruku kad upale msn? na icqu mi to normalno radi dok na msnu ne, kliknem dva puta na ofline kontakta i pošalje me u outlook express ko da ću slat mail na kontaktov mail koi mu je adresa msn... nadam se da skužili ste eo još jednom ću pojasnit sa slikicom, fleks pokusni zeko ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
ok fala eo stavio live i šljaka. |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
što se tiče ZA security suite stara verzija ne radi takve probleme, tj. ona prije 6.5 mislim da je bila nešto 6.1 meni je ta 6.5 isto to radila, pa sam se vratio na staru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|