|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() Interesantno, ali istinito. Naime prije par dana, napokon, dobio adsl, instalirao odmah max metar, rekoh sa vidim koliko sam potrosio, jer imam paket og 1 GB. Kad ono; ukupni promet-115mb, a istrosenost bloka (od 1GB)-653mb ?? Po tome ispada da je negdje isparilo cca 230mb-a. Kako? Upitah ja sluzbu za korisnike, ali konkretnog odgovora nisam dobio..... Ne kuzim kako to funkcionira...novi sam u tome, ali matematika je jasna. bokic
Silverston Temjin TJ05 silver+Corsair vx550w ASRock Z77 Extreme4+i5 3570K Lg M227WD,Corsair Vengeance 2*4gb / HDD:OCZ Vertex3 128gb, Samsung 1.5TB, Samsung 750gb, WDC 2TB Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad[/SIZE] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Nisam upoznat sa max metrom, niti ga imam instaliranog. Ja si promet provjeravam na korisničkim stranicama i više manje je točan.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
kolko znam još je beta.....ja uvijek gledam ono kolko je potrošeno, a ne kolko je još ostalo i uvijek mi je točno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Stavio si u postavkama krivi paket (tj. po defoltu je krivi paket). Još od prijašnjih verzija vuče da mu je start paket 512+256MB i od tuda tebi tih ~600MB ostatka. U postavkama staviti Start 1GB paket i mislim da bi trebalo šljakati...
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Hvala ekipa. Bio je namjesten krivi paket. bokic
Silverston Temjin TJ05 silver+Corsair vx550w ASRock Z77 Extreme4+i5 3570K Lg M227WD,Corsair Vengeance 2*4gb / HDD:OCZ Vertex3 128gb, Samsung 1.5TB, Samsung 750gb, WDC 2TB Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad[/SIZE] |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|