|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Usporedba prescot-D930 - 3.0GHz soc. 478 1mb
D930 - 3.0GHz,2×2MB,Dual Core BOX ili Intel Core 2 Duo E6400 - 2.13GHz,2MB, BOX. zanima me usporedba ovih procesora . Imam prescota na 3.0 te me zanima koliko je on spor u odnosu na procesore novije generacije? inače konfiguracija mi je slijedeća: prescot 3.0 800mhz soc. 478 1mb mb intel bayfeeld 865 2 x 512 ddr apacer ati 9800 pro 256bit dvd-rw nec dvd-rw pioneer napajanje Tagan 480W Easycon,SuperSilent hdd maxtor 10 250gb sata 2 hdd seagate 120gb ata inače komp mi služi ok , nekada me uhvati pa se zaigram . Zadnje izmijenjeno od: roko5. 24.10.2006. u 14:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
baci oko na ovo: http://www23.tomshardware.com/cpu.ht...=433&chart=170 odaberi procesore koji te zanimaju i naravno banchmark ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
ne zamaraj se...
ako misliš uzmi nekaj od core 2 procova..ak ti je frka oko para uzmi kaj god s dvije glave i kokaj dok ne skupiš lovu za core 2 proc...sve drugo nema smisla...bacanje para...ionako...: hello2 : btw..inače si nabavi samo bolju grafu za igranje ,a za ostalo ti je pila dovoljno jaka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ako ces ici na bilo sto od toga, moras promijeniti prakticki cijeli komp, no ima opcija - ASrock ploca za Core 2 Duo procesore sa AGP-om i obicnim DDR-om, ali isplativost je upitna i prilicno kratkorocna. Sto se tice D930, racunaj da ti je to otprilike kao da imas 2 ovakva Prescotta na jednom procesoru, samo sa duplo vise cache-a i na manjem proizvodnom procesu. Proc se da opasno clockati (>4GHz). No, uzev u obzir cijenu, vise se isplati dodati nesto malo vise love za Core 2 E6300. Bez obzira na nizi radni takt, ostvaruje bolje peformanse zbog ucinkovitijeg rada po taktu.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|