|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Vent za kućište
Dakle-ponukan ženinim terorom,da kad više mislim sve to složit i zatvorit,da kak to izgleda,živo ruglo nasred stola itd...izgleda da je vrag odnio šalu,moram kako je rečeno sve lijepo pošarafit,zatvorit,maknut sa stola ![]() ![]() ![]() U tu svrhu trebam savjet koji su ventovi najbolji perfomanse/buka. I da li ima za kupiti ventova sa regulacijom vrtnje ili bum to morao sam napraviti??? Dakle, ajd me malo prosvjetlite... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Vent za kućište
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#4 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Re: Vent za kućište
Citiraj:
Ostavi tako, obečaj da ćeš srediti. Nakon nekog vremena baba će skužiti da se bori sa vjetrenjačama i ostaviti te na miru. Ovo je metoda ročnih vojnika. Kažeš "Na zapovijed" i kasnije ništa ne napraviš. Ne smiješ reći "NEĆU" ili "NE MOGU". Za prvo dobiješ pritvor a za drugo ideš liječniku. U tvojem slučaju rastava ili komp kroz prozor.
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ah dečki-kaj se tiče žene,meni se nekak čini da je mrvičak bijesna zato kaj je briga o hardwareu malo-po malo prešla na nju ![]() ![]() ![]() Ono-nakupi se prašine,ja to lijepo rastavim,pomećem po stolu,pa si nađem posla i gibnem ![]() Onda mora ona. Pa je tako ONA na kraju brikala mostiće na starom Duronu,rastavljala grafičku i mazala AS2 na mem chipove i proc+ju je lijepo očistila.Htio sam joj uvaliti i napajanje ali je mudro izbjegla ![]() Na svu sreću-naučila se i ona kopat po hardwareu,nesmijem si ni zamislit kak bi prošel sa nekom kojoj komp ide na živce ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
svaka cast! pozdravi zenicu ![]()
![]() |
#8 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
sam da ne izgleda ko' Bill Gates u mladim danima ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ja sam sa svojim kumom maznul koktel, pa 2 butelje, a mici sad pere čaše i mir je u kući. Jutri ide ona na posal (emancipacija) a ja na fax i mir je u kući. P.S. Momentalono šest venilatora i tri harda buče u dnevnoj sobi. Pa kaj onda? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Aopenovi ventovi za kućište su mrak, ful tihi. Samo ih je teško nabavit. Sad pokušavam preko HGSpota nabavit par komada od Proaxisa (nažalost, imaju samo veleprodaju ), ako zeznu stvar, morat ću preko firme i virmana. TT nisu loši, ali su bučniji od AOpena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
tt smart fan 2 nije ni na najslabijem ulrta tih...cuje ga se nazalost..neko lagano grebanje...tako da ako si prevelika "picajzla" (nista lose nisam mislio) ipak trazi dalje.. a bolje si napravi fanbus...ono na prekidace i mirna bosna...malo ces prckati ali ima ljudi koji to vole...sve mozes nabaviti u chipoteci a ak trebas sheme imas svugdje na netu i nisu prekomplicirane (meni je frend napravio za rodjendan..vise ga je zeznulo to kaj nije spretan s lemilicom nego ista drugo...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ekspert iz sjene ...
|
Enermax 120mm iz Melcompa ... Super tih, ručna regulacija brzine, cijena 150 Kn ![]() Stvarca je mrak i radi posao pošteno ![]() Što se tiće životnih suputnica .... Hvala Bogu moja nema pojma o pojmu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Da ne spominjem mijenjanje grafulja isl :clap: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ovak,bolje mulac u ruci nek je..c na grani! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Super Moderators
|
Hmmm nekak mi najbolje izgledaju oni Enermax-i iz Melcompa... Nisam s njima htio imat posla jer su prije bili skroz zajebani kaj se tiče plačanja i dostave... A kad sad-nema problema gospodine,sutra je to u Zagrebu ![]() Imaju ventove od 8,9,12cm svi sa potenciometrom. A ak ruže ko" vrag...PAŠKEEEEEEeeeeeeee....... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() ![]() Ma nemaš bada, kurve rade kak hočeš, a na 2400 o/min max - teško da će smetati čak i tebi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Radi se o tome da nisam pristalica stavljanja hrpe ventova u kućište....evo ovo će mi biti prvi "dodatni",a ne bi ni njega uzimao ali mislim stavit na dno ispred usisnog otvora hard-pa da ubijem 2 muhe jednim udarcem ![]() Idem danas po to..... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Danas tip zove DVAPUT s mobitela,izvinjava se,tu je u Zagrebu,ima robu ali nemože prije 17h. Nazvao ja u 17.30,roba došla,otišao,platio,odnio ![]() Dakle-u srijedu oko 12h sam ih zvao,danas imam robu. Svaka čast... Mog frenda su TJEDNIMA zajebavali u Ve-Mil-u za nešto...te će doći,te nije,te je,čovjek dođe pa nije ![]() Baš sam zadovoljan s ovakvom kupovinom. Nisam s njima htio imat posla dvije godine...prije su fakat zajebavali i za plaćanje,dostavu,te ovo,te ono.. Sad ih mogu samo pohvaliti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Valjda bude ok ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Jelc kak ti radi taj enermax vent? koji si uzeo? i jos jedno pitanjce...gdje mu je termalna regulacija...na samom ventu ili kao kod tt-a ide na zici pa ju piknes di hoces? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
1000-3000 RPM Dela ok 8cm...hmmm,možda sam trebao uzeti većeg? Uglavnom toliko sam ljien da ga još nisam stavil u kućište nego mi je baš lijepo legao na grafulju ![]() Grafulja mi iza na memoriji ima alu hladnjak tak da je baš lijepo sjelo... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|