|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Hladjenje 6600GT
Jel netko zna kako skinuti hladnjak sa 6600gt grafe ? Na što se treba paziti, i kako to napraviti ? Inace grafa je Gainward ultra/1960 pcx 6600 gt |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() evo zaokruzio sam ti ova dva ''pipca'' koji drze hladnjak za graficku...moras ih pritisnuti s prednje strane graficke, i onda ih sa straznje strane s pincetom ili necim slicnim stisnuti da mogu proci kroz rupe na PCB-u... oprezno to napravi i nece biti problema, moras biti pazljiv da ne skršiš jezgru grafickog cipa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
e hvala na upozorenju ! a kako mogu skrsiti jezgru ? Kada skinem ovaj postojeci i budem stavljao novi jel bi trebao staviti onu termalnu pastu ili da ostavim kak je ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Da prvo očisti svu pastu i dobro obriši hladnjak i sam čip od grafičke, na njega posebice pripazi da ti ne ostane šta paste između mostova, znači SVE tribaš počistit i prije nego staviš novi hladnjak onda nabaci novu pastu na čip. grafički čip možeš oštetit ako puno prisitkaš hladnjak na rubovima istoga onda se može desid da okrhneš ćošak...pripazi na to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
sto se paste tice, kad ocistis graficki cip prije montaze drugog hladnjaka, nanesi novu pastu (preporucljivo arctic silver 5 ili ceramique) u vrlo maloj kolicini |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
puno hvala na pomoci, postat cu slikice kada napravim sve sto sam zamislio :P Inace planiram modati malo hladjenje od grafe i onda je jos malo oc inace sada mi radi na 550/1070, ali mislim da bi mogla jos...jos slijedi i cijeli case moding, novo napajanje itd. tako da ce to malo potrajati ali kada zavrsim svakako cu postati par slikica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
imam stock hladjenje kako se inace dobije na tim gainwardovim karticama e da sry krivo sam napisao meni radi na 550/1170 ... ispala mi ova stotica sry : hitthewa |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Ok jel vec mi je bilo sumnjivo da sam bolji od nekoga.... : roller : Treba zalmana stavit pa cemo vidjet... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|