Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Konfiguracije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.10.2006., 09:02   #1
rib@
Premium

rib@'s Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Princeton DDR

Isplati li se staviti Princeton DDR 1024M PC3200 400MH (539kn) u celeron 1.7?
Jeli ta mem. ok? (znam da je moj comp shuga, ali nema se love: hitthewa , pa bi mi ram ostal za kasnije kad se malo operjam )
rib@ je offline   Reply With Quote
Staro 12.10.2006., 15:59   #2
Mr. M
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
ovisi sto ce ti biti sljedece, jer su sad svi intel procesori vec na DDR2, a na DDR je jedino jos socket 939, pa ako imas namjeru kasnije uzeti socket 775 ili AM2, onda ce ti trebati DDR2 mema.

Mr. M je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.10.2006., 16:12   #3
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Nije baš samo sck. 939 na DDR-u...i Intelov sck. 478 ga koristi. Osim toga (ako se ne varam) ima i sck./LGA 775 ploča koje podržavaju DDR, tak da, ako se čovek i odluči za prelazak na Intelove procesore novije generacije i sve kaj ide u paketu s njima, najde/kupi ploču koja podržava dobar-stari DDR i niko sretniji od njega. S druge strane, taman i da se odluči prodati, sve kaj sad ima i kupiti neki sck. 939 procesor, DDR memorija mu onda fino dojde. Možda čovek misli samo zamijeniti Celerona s nekim Pentiumom i sve ostalo zadržati i opet ne treba prodavati memoriju.

Citiraj:
znam da je moj comp shuga
Naravno da nije, još pogotovo ako te služi kak spada. Ko te uvjerava (ili te je uvjeril) u suprotno...priča gluposti i najvjerojatnije posjeduje DFP konfiguraciju kupljenu na tatekov račun.

Kaj se tiče memorije, nje nikad dosta i IMHO moreš si komotno zeti tu memoriju.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 12.10.2006., 18:28   #4
rib@
Premium

rib@'s Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Nisam mislil shuga da je los, jer, kak velis sluzi me ok i nikakve probleme nemam , jedino znam da nemogu ni probati neke igrice, ali to je manje bitno.

Ma ako bi isel mjenjati onda bi promjenil mat, proc i grafiku.
Kak mi se sad kaze : baad : jos budem jedno dulje vrijeme kotistil to kaj imam, pa mislim ipak da bi najbolje bilo da kupim 512 i piknem ga kraj 256(nadam se de se nebudu : Machineg klali ), pa kad se bude mjenjalo dodam i ram, pa napajenje ....

Btw hvala na savj..
rib@ je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke