|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
SE Z550i krckanje?
Uzeo sam SE Z550i (preklopni, 1.3mpx, rds radio, prima MS Micro M2 kartice, triband). Mobitel je dobar ali me zanima jel netko imao nekakva iskustva sa njim. Problem je sljedeči kad pišem poruke ili idem malo po izbornicima čuje se krckanje. Zanima me jeli to standardno?! ili da ga šaljem na reklamaciju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
krckanje iz cega ? ako je tipkovnica , strpi se malo dok se razgazi , znam da to nisu tenisice ali uvijek treba malo da sjedne sve na svoje mjesto . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Kako sam vidio krcka kučište. Nije nešto ekstra ali malo živcira. Znači da ga razgazim : bonker2 ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
tako je kod dosta novih mobova, nema više one kvalitete 3310 i sl, to ti vjerojatno krcka stražnji dio maske, ne? tako je i meni bilo na W810 i V630, kao i na 6280, i mislim da ti tu garancija neće pomoći zato sam se ja sada vratio na 8210 i nema više škripanja ![]()
![]() |
#6 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
kuciste ako skripi ti niti jedan servis nece uzeti na reklamaciju , pogotovo dok je novi mob , budes vidio da kroz par tjedana bude sve sjelo na mjesto ili se budes naviknuo pa nebudes ni cuo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Znaci sta je tu je. Pravit se kada nista nije ![]() |
![]() |
![]() |
|
|