|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Problem sa vista transformation tool
Ovako htio sam si windowse pretvoriti u malo bolji izgled, nesto slicno visti. I skinuo sa neta program vista transformation tool 5.5 koji se ugradi u same fileove iz WINDOWSA !!!!! i eto problema. Hocu instalirati igru kad ono zabloka. Ja gledam. I mislim si pa nije valjda radi toga, i bome jest. Proces koji stisnem tek se 1 minutu (doslovno) dogodi poslije mojeg dvoklika. Sada pitanje kako maknuti to dolje sa kompa. Reinstall mi je posljednja opcija. Pa neka mi netko pomogne. Evo cijelo vrijeme surfam i jos nisam nasao odgovor.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ja ga nisam uspio do kraja unistalirati. kada sam ga uninstalirao u add remove programs onda mi se svaki put pri dizanju windowsa pojavljivao dos prozor od vista transformation packa. moja preporuka ti je da skines windowblinds i instaliras si aero glass temu, dobit ces isto sto i sa vista transformation packom, ali bez poteskoca pri uninstaliranju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Mislim da se može deinstalirat, pokreni ponovo instalaciju i makni one kvačice, tako nešto, davno sam instalirao stariju verziju, ili bi trebalo biti u Program Files da se pokrene .exe pa se onda to makne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Blah, no good. Bojim se da nema lijeka. ![]() Zasto npr. ne koristis UXTheme Patcher + custom visualstlyle, a preko TuneUp Utilitiesa dodas Vista set ikona i jos ga malo modificiras. Mozes promjeniti i boot screen, a ostalo vise manje nije niti toliko vazno.
![]() |
#6 |
Premium
|
Ma pitaj Boga zasto sam isao to koristiti. Ali evo sada radi dobro. ono :bonk Neznam neda mi se nekak raditi reinstall, budem prekopirao datoteke te pa mozda kaj napravim ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Vraća kompletan software na kompu na datum koji odabereš (ako je uključen) http://www.theeldergeek.com/system_restore.htm
![]() |
#10 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Meni je u***o samo media player , word pad (od win) i outlook expres isto od win xp
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
u buduce kada instaliras windowse i stavis sve neophodne programe napravi sliku particije pomocu acronis true image programa. tako ces izbjeci dosadnu instalaciju a kada windowsi pocnu stekati samo vratis sliku natrag. cijela procedura traje par minuta, ovisno o brzini kompjutera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Evo ljudi nebi vjerovali kako sam rijesio problem. System restore nije pomogao. Vec windows blinds. On u sebi ima defolt skin ! i samo sam prekopirao taj skin i povratio sve stvari na staro. Samo sto mi jos uvijek kod upisivanja passa pise vista ultimate, ali to mi ne smeta ![]() Evo hvala svima !!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|