|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Logitech Z3 vs. Z4 vs. Creative I-Trigue 3400
Što je najbolje za slušanje mp3-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
mislim da između z3 i z4 nema razlike, samo u izgledu i cijeni
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
A što je bolje: Creative MegaWorks 250D ili Logitech Z-2300? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
I mislio sam da ćeš to odgovoriti: evil : |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Znam kakav je zvuk na Z3 jer ih imam. Zanimalo me je da li je zvuk na Z4 ili nekim Creative zvučnicima nešto bolji. Nema druge neko skupiti love za, kako @buljo kaže, đilo Z-2300:clap: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Jel ima kontrola basa na subwooferu Logitecha Z-2300? Dolje ima jedan šaraf pokraj kojeg piše fuse i neke brojke, čini mi se ko voltaža :confused: U Hg-schrotu su mi rekli da je to najvjerojanije nekakav osigurač... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Creativa nikad nisam imao, tak da ne znam, a što se tiče Z-2300 su i prejaki za moju sobu 4x4. Ali sad mi je malo žao što nisam kupio neke zvučnike s toplijim tonom, polu-profesionalne. Ma da su i jedanput slabiji još uvijek bi bili dosta jaki, a zvuk ljepši. Zato Beast, ako si neki uvrnuti audiofil kupi prave i kvalitetne zvučnike. To ti je za mp3, jedino ak ti ne treba razglas i ne misliš se praviti u društvu tko ima jače zvučnike ![]() Jedini : evil : problem koji bi te možda mogao zakočiti jest da su takva rješenja obično ˝malo˝ skuplja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Ma ne sjećam se točno, bili su neki ja mislim Altec Lansengovi za negdje 1400kn od 75w i dvoumio sam se oko njih. Pod ovime sam uglavnom mislio na linijske zvučnike s pojačalom. Ali pošto se cijena lako popne do 4000kn, a čovjek traži nešto tipa Z3 očto je da sam malo fulao rang : nuts : Ma Beast, zaboravio što sam rekao... Jednog dana kad budeš predsjednik Tunguzije uzmi si Bossove za 100,000kn ![]() Ako ništa drugo, od mene imaš toplu preporuku za Z-2300 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Šta mislite o Altec Lansing FX6021? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
E, oko tih sam se dvoumio ![]() E sad, u Ve-milu dođu 1340kn, a Z-2300 1150kn. Z-2300 ima 200W, a oni 75W. Pitanje je jel ih se isplati uzeti, zapravo ne znam koja je u praksi razlika između 200 i 75W (sigurno velika), tj. je li isplativa jel taj odnos snaga nikada nisam uspoređivao. Ovdje bi bilo dobro da ti netko drugi da savjet, da ti ne bi nešto krivo rekao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
Ipak idem na soluciju pojačalo/receiver + zvučnici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Specifikacije ovakvih proizvoda slobodno koristite kao bojanku, za pravljenje papirnatih aviona, fišeka za koštice, za potpalu ili nešto peto. Za sve, samo pobogu, nemojte ih čitati. Ajde de, uspio si sam izvući najbolji zaključak. Bježi od tih 2.1 sustava. Nije to za slušanje glazbe...
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
|
Citiraj:
Kad su u akciji baš se i nebi tak činilo , a i sjećam se dobili su preporuku u BUG-u, pa dečki sigurno nisu bezveze to napisali. Istina nisu neki audiofilski zvučnici ali za te novce... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Vasili. 12.09.2006. u 20:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Da probam objasniti u slikama... Ovo su pojačala od 80 do 200 W http://www.sacthailand.com/AmpDUC400.html http://www.audio-romanesque.com/job1.../rb1080no1.jpg http://medium.shop.by/pics/ifa_20.jpg http://www.tnt-audio.com/gif/pm78_2.jpg http://www.tnt-audio.com/jpg/arcaminside.jpg Prvo što upadne u oko je napajanje. Trafo i kondenzator(i) Čovjek se zapita da li su slučajno sve ove firme sastavili ovaj dio ovako kako jesu ili to ipak ima veze sa deklariranom snagom. I da li je tu mogao proći onaj trafo iz pegle? Za domaću zadaću imaš da rastaviš ultra jaki izbijač prozo...ovaj...woffer i poslikaj njegovo pojačalo. Citiraj:
Za muziku? E za ovo im nebi dao prođu ni polugluhi starac koji sluša hitove Himze Polovine. Živio!
"I told my parents that when I grew up I wanted to be a musician.They said it had to be one or the other" Zadnje izmijenjeno od: newalss. 12.09.2006. u 20:51. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
|
Dobro, očito jesi u pravu : cheers2 A i bilo mi je malo čudno kak ovi moji zvučnici imaju 200W, a linija od starog ne znam više kaj mi je rekel, oko 80W kad je samo njegov receiver težak ko moj 2.1 sustav, a i ima jači zvuk. Daj mi samo reci, čist ono da ne živim više u zabludi ![]() Subić-wufer baš i ne bi rastavljao zbog garancije, a i neda mi se ![]() P.S jel su ti watti isti ko na pojačalu za gitaru iliti razglasu? Od mojega kuma ima 15W i doslovce grmi iako je kvaliteta jedna druga priča... Ipak je to razglas. Zadnje izmijenjeno od: Vasili. 13.09.2006. u 15:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
Evo spojio receiver Yamahu RX-V396 i neke stereo zvučnike još od staroga iz 70-ih sa 15-ak W snage i razbiju Logitech Z-3 kao beba zvečku, što po kvaliteti zvuka, što po glasnoći. Spoj: PC - receiver = optika ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|