|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
conroe konfa za prijatelja
kao sto napisah gore prijatelj je rijesio da kupi novu konfu prije je imao AMD-a tako da mu je ostalo nesto komponenti .e sad on bi na conroe sad da predje pa me pitao za pomoc i misljenje pa eto ja cu sad vas i jos da kazem da je on spreman uloziti nekih 1200 eura .pa ako imate neku sugestiju slobodno napisite: MATICNA:ASUS P5W DH DELUXE 209EURA CPU : E6600 299EURA RAM :MUSHKIN XP2 6400 2X512 CL 4-4-3-10 179 EURA COOLER :NOCTUA NH-U 12 + 2X PAPST 70 EURA GRAFICKA:ATI X1900 XT VIVO 299 EURA NAPAJANJE:ENERMAX LIBERTY 500W 90 EURA sve zajedno 1146eura e sad mene interesuje prije svega maticna i ram je li maticna ok tj.ima li sta bolje za te pare i isto tako za ram.Preporuciti mozete sve sto ima trenutno na trzistu jer se sve narucuje u njemackoj i austriji.I jos za hladnjak citao sam tu na forumu clanak o noctuinim proizvodima pa sam na osnovu tog izabrao ovaj hladnjak pa mi recite je li valja on cemu tj.hoce li biti dovoljan za clockanog conroea. hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Ma bit će dovoljan 100% samo bi mogao uzet sonic ili big tower i jednog papsta ili sharkoona i za memoriju bi po meni bio bolji Crucial Ballisticks i kod matične nekako je bolje uzet Premium ako ti netrebaju ti dodaci od Deluxa i za grafičku bi mogao uzet Accelera ili Zalmana VF-900 i na kraju za napajanje stavi nekog Tagana ili Seasonica ali ni OCZ Powerstream ne zaostaje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Imao Accelero-a X2 i Zalmana VF-900Cu... Iako je accelero odlican hladnjak ipak sam zadrzao zalmana... Imho dosta je bolji... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|