|
![]() |
#1 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
RoyalVista problem
Postoji patch koji se prvo treba stavit da bi RoyalVista radila bez nekakvih programa.. E sad ja uvijek imam problema sa stavljanjem RoyalViste. Naravno nakon nekoliko puta i nekoliko pokušaja ju stavim neznam ni sam na koju foru a probam nekoliko puta i onda odjednom uspijem. Sad sam stavio SP2 i nemogu ju nikako više stavit. Maknuo sam patch i opet ga stavio, resetirao komp nekoliko puta i ništa. Jel mi netko može točno reč kako stavlja RV? Koji točno patch imate? Ovo mi je fakat ispilo živce danas.... ![]()
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Probaj (ako već nisi) s Uxtheme Patcherom v5.0, a bilo je riječi o tome i na ovoj temi, pa ako kaj pomogne. S ovim moreš počistit registry, za svaki slučaj....nek se najde ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Nikada problema sa stavljanjem dotične theme na XP+SP2 tako da tu nije problem. Napravi kako je McG rekao i sve mora raditi, inače ti je registry (iliti windowsi) u komi.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Instaliraš UXTheme Patcher 4.0, restarta ti se komp, nemoj ubacivat cd od windowsa nego ga restartaj, i onda skineš royale vistu i otpakiraš sve šta je unutra, i ubaciš mape RVista i RVistaC u u windows->resources->themes. I onda desna tipka properties i appearance i izabereš royale vistu. To bi trealo bit to. EDIT: prestigli me svi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Pokreni cmd.exe i upiši : sfc /purgecache ...to bi trebalo pročistiti file protection cache... nakon toga ponovo pokušaj sa patchem.
![]() |
#9 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |