|
![]() |
#1 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
VF700alcu vs. Silencer NV.6 rev.2
Izgleda da bum jos dugo zaglavio sa svojom 6600gt , a i dok ima garancije - neka je . htio bi je mozda ipak malo smrznuti . cijena uopce ne igra ulogu , ali mislim da preko 150kn mi se ne isplati . ovo je dvojba , zalman - sve se zna , i na 5v bi ju smrznuo , pasivci za memoriju - koji mi bas ne igraju jer vec imam gainward pasivce crvene neke gore , ali dosta plitke , ali dobro . o ovom silenceru na netu samo dobro( a i nasao sam rabljenog da netko prodaje),vidim da sa njim ne ide nikaj za memu kaj i nije toliko bitno , navodno je i tih a i ima dobar protok . dio koji ide na jezgru je ful bakar . Uglavnom , zanimaju me majstori za ovo - iskustva i misljenja - jer se bas i ne kuzim u ovo . klok i nije toliko bitan, ali me zanima hoce li porasti sa novim coolerom . : hitthewa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Moj glas ide za zalmana ...uvijek išao ![]() ![]() edit: i da sa novim coolerom, u odnosu na stock, moći ćeš ju više clocknuti, i temperature će naravno opasti... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
|
mislis da se isplati skinuti ove pasivce gore po stocku na memi ? pa staviti plave zalmanove koji se dobiju ? i ne daj boze , ali hoce li plavci onda se moci skinuti ak slucajno bu trebala na servis pa bum morao vracati gore stock cooler i te pasivce ? to me brine nekak najvise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
zalman će ti ić i na buduće grafe, a silencer vrući zrak izbacuje van iz kućišta pa sad izaberi što ti je bolje. mislim da što se tiče performansi su podjednaki jer će i jedan i drugi super ohladit 6600GT.
![]() |
#5 | |
.
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hejter
|
propuh je dobar u kucistu - 2x 92 sa lijeve strane za ubacivanje i 120 iza za izbacivanje . silencer covjek daje za 70kn , fakat super cijena , zalman je 145kn ali ne igra neku ulogu ta strana . dakle , i da samo puknem zalmama a pasivce ostavim u kutiji , nije grijeh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
.
|
Citiraj:
edit: nije grijeh ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Moj glas naravno zalmanu, super sve, ja na svoju nisam stavljao pasivce za memu (6600TD)i nemam potrebu.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Hejter
|
ma 80kn je gablec za petak i subotu , ponesem radije sendvic iz ducana i imam najbolji prozvod djure zalmana . ac mi odgovara jer vec imam njihovu naljepnicu na kanti , a nista ,sad bum i zalmanovu metnul . |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
.
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Hejter
|
malo sam skeptican prema zalmanu , dosad 2 losa iskustva - sa 92mm F2 ventom , ne kupovati , i onim zm pasivnim coolerom za grafu za 200kn skoro . vf700 vidim da ima gro ljudi , i ocito nekaj vrijedi , kad skoro svako ga ima . pa ne kanim zaostati . |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
.
|
Zbilja nema razloga da budeš skeptičan...ja sam imao vf700 na 6800le ...i bio sam prezadovoljan njime...sad uzimam 7300gt i na njega stavljam također vf700...nema boljeg za te pare...i da ..da napomenem - jako se lako čisti |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
vf700 jednoglasno. i kada prodas grafu fino ga skines i stavis na drugu ![]() ![]() Uglavnom nemoras skidati one defoltne pasivce sa 6600gt jer neces skoro nista dobiti ...
![]() |
#14 |
Hejter
|
evo jucer kupio u formelu istoga , 145kn , sad bas krecem u pothvat ugradnje. Evo - postavljeno bez problema . Jos ne vjerujem da nisam nikaj pokvario . Ostavio gainward pasivce gore . Ovo Djurino cudo je ludo , na 5v u windowsima skinulo mi 14 stupnjeva . Load tek bum probao . Zadnje izmijenjeno od: Router. 20.07.2006. u 11:46. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|