|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
uputite n00ba
Da odmah kazem, n00b sam sto se tice TV kartica. Danas sam uboo jednu Jetway karticu, cijena sica, a i svrha nije neka bog zna koja, da tu i tamo dok sam uz komp, bacim oko na TV. E sada...preporucite mi neki dobar program za gledati TV program. Dali ce mi u tome slucaju taj program biti podrzan sto se tice daljinskog upravljaca koji dolazi sa karticom? Na auto scan naslo mi je svega par programa, RTL, NOVA, hrt1, hrt2, rai uno, radi due... Dali postoji kakav limit po tome pitanju, ili bih trebao vidjeti sve programe kao i na TV-u s obzirom da sam korisnik usluge CATV-a i imam paket od nekih 30ak programa? To bi bilo za pocetak. ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Dscaler je najbolji što se tiče slike i TTX-a, snimanje se isto da sredit, ali to moraš malo zrihtat codece i ostalo. Neznam dal će ti radit daljinski sa Dscalerom. Ja se držim svog od Leadteka, usprkos lošijoj slici i pojave ghostinga (koje na Dscaleru nema), više mi vrijedi mogućnost korištenja daljinskog, shedulinga, timeshiftinga i ostalih điđa miđa. A da ti velim istinu, druge programe osim Dscalera i ovog leadtekovog nisam nit isprobaval... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Ok, isprobati cu sve, cisto da vbidim koja mi je kombinacija najbolja. Makar si ne mogu zamisliti to sve bez daljinskoga bez obzira na kvalitetu slike. Thx for info. Ostala pitanja, moliti cu lijepo.... ![]()
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Što se tiče broja kanala, mislim da tu nisi ograničen software-om...probaj naći na netu frekvencije...ako na telki imaš 30 programa, onda bi trebal imati i na kompu... Sad koji su ostali programi za snimanje/gledanje? WinPVR, MythTV(linux), Cyberlink PowerCinema, InterVideo WinDVR, MyTheatre.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Heh. Neznam dal ti radi daljinac ko na terratecu sa SVIM programima. Mozes igrat oblivion sa njim ak oces. Samo dodas exe file na listu i to je to.... Od programa win DVR mi je oke zbog shiftinga dobro slozenog. Odem srat naprimjer stisnem pause i nastavim kad se poserem, popijem kavu. Sad se upravo vrti program od prije kojih 2h. Bio sam na kavi, pa sam si fino pauziro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
̣
|
Ja koristim ovu karticu iz siga, i nemam zamjerki.Program je više nek okej, kvaliteta slike isto, formati capturiranja odlicni, od DVD kvalitete (najbolje) do Xvida,DivXa.Daljina je solidan ,ima sve kaj treba.Program koristima kaj sam dobil,ovaj od Leadteka. @Fleks: : lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() I ne izgleda onako spartanski kao ovaj defaultni od kartice.... Samo....kako rijesiti da daljinac funkcionira sa WinDVR-om? Je, shifting je strava, kada sam prvi puta koristio ovaj prog sa ATI-com, ostao sam iznenadjen. Dobra stvarka. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
probaj cyberlink power vcr 2...i kako destroyer kaze, moras stavit na cable da bi ti naslo sve programe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
Hvala svima na savjetima i pomoci. Najzgodnije sucelje i opcija FINE TUNE je ono sto mi se najvise svidjelo kod WinDVR-a. DScaler je nasao neke programe, ali ne bas i neke kvalitete. Sto se tice Gridera, ili se ja nisam u njemu snasao, ili je jendostavno moj daljinski odbijao suradnju. Kako god, nije ispalo dobro. Probao sam i neki Watch TV Professional, ali nije nesto. Na kraju kada sam rekao da cu se pomiriti sa Jetway PCTV Station programom, rekao da jos probam Cyberlinkov program, Power VCR II. Odusevljen sam. Nasao je skoro sve kanale. Mozda ih par nije nasao, ali nije da mi fale. A zasto mi se najvise svidja. Zato sto daljinac radi od prve. ![]() Ali sto je jos interesantno. UVJERLJIVO najbolja kvaliteta slike. Sa ovim default programom je to bilo tako lose naspram ovoga da je cudo. Vec sam mislio da sam lose spojio skretnicu i konektore. No ipak sam bio mirne ruke. ![]() Dize se puno brze od WinDVR-a na pritask POWER tipke. Uglavnom, jako dobro. Par zamjerki....nema fine tune. Uz program ima ovaj neki Master Panel koji ne mogu ugasiti. Takodjer i Product Panel, koji mi je beskoristan uz ovako divno funkcionalan daljinski. Ne vidim opcije za to ukloniti? Jer ovako mi u taskbaru stoje tri prozora, sto mi se ne svidja. Jos nesto...sto nisam primijetio niti kod ostalih programa. Kako poredati programe po redoslijedu koji meni pase?
___________ Just atha x Zadnje izmijenjeno od: atha. 17.06.2006. u 16:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Snimi prvo 10-ak minuta programa sa Power VCR II i poslušaj zvuk, kod njega je u pravilu potrebno podešavanje. A jedan od moćnijih programa je svakako Beyond TV/Snapstream, isplati se probati. Dobra slika i hrpa opcija. Traži net instalaciju. Isprobati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
drago mi je da sam pomogao! ta 3 prozora, moraju biti upaljena nazalost, a programe rasporedit kako hoces ne mozes.... to su mu mali nedostaci, ali moze se prezivjeti...i jos mu fali save chanell liste... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
Thx jeltz, evo skidam trial. ![]() @nicko_029 Da, jucer sam upoznao sto je i nedostatak save channel liste. Iz cudnih razloga, daljinac nije radio. Vjerovatno jer sam previse sw-a promijenio, izmijenio, pa je poludio. Sve sam reinstallirao, i eto ponovno sada saveam kanale. Neki kanali su mi crno-bijeli. A nema fine tunea. Sa winDVR-om sam to rijesio sto sam prozujao malo po frekvenciji i dosao do najbolje moguce slike. A ovdje toga nema. Damn. ![]()
![]() |
#19 |
Guest
|
je, da poprave tih par stvarcica, bio bi savrsen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
ChrisTV je jedan od boljih izbora, ako ne i najbolji. Program je razvio nezadovoljni korisnik TV kartice, i aranžirao ga tako da su sve potrebne opcije na dohvat ruke. Malo po malo, program je postajao sve bolji i poznatiji pa je autor riješio da ga komercijalizuje. Ipak, program vrijedi svaki euro koji za damo. Više informacija:http://www.chris-tv.com/ ja koristim defoltni winfast pvr i zadovoljan sam. jos sam da nadem neki dobri prog za overtejkanje daljinsko dok ne gledam TV.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|