|
![]() |
#1 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Folder -> image (iso ili mds/mdf)
S kojim programom mogu fajlove iz foldera prebaciti u .iso ili .mdf/.mds, tako da ih mogu virtualno odvrititi. Držim već duže vremena instalaciju od jedne igrice, na dva cd-a i nikako je ne mogu instalirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U .iso možeš s bilo kojim programom za prženje kao npr. Nero, ali moraš odabrati Image Recorder. .mdf i .mds su image fileovi od Alchohola 120%.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čini mi se na isti način kao i kod Nera - odabereš Virtual Drive (ili kako se već zove). Nisam već dugo radio s Alchoholom pa sam zaboravio.
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Otvoriš Alcohol. Desni klik na virtual drive, Mount image, i onda odabereš taj file. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Dr. Gonzo
|
Slabo ste me shvatili, možda i mojom krivicom. Nije upitno prženje na cd, upitno je stvaranje slike iz određenih fajlova/foldera na hd-u. Za iso sam skužio, e sada kako stvoriti mdf/mds image za Alcohol? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Napraviš image preko Nerinog Image Recordera, taj image učitaš u Alcoholov virtualni drive i pokreneš čarobnjak za pravljenje slika. Tu kao source drive odabereš virtualni i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Ja ti mogu sugerirat ovaj nesto jednostavniji ali ne puno losiji program od Ultra ISO-a zove se DropToCD ..suceljem je nesto jednostaviji tako da ce se i oni manje iskusni lako snaci.. takoder vrijedi i za ostale... BTW jos jedan savjet...vozi samo iso..Razlog? Uzima manje mista od ostalih image formata! ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() EDIT: Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: McG. 10.06.2006. u 01:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Dr. Gonzo
|
Nikad ne znaš kad će ti se crni dani pojavit na kalendaru. ![]() BTW, Alcohol je odličan program, ali nije free, pa mu moram krkat "lijekove" ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|