|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
![]() Kad covjek ima previse vremena, padaju mu na pamet svakojake ideje, dobre ili lose, nije bitno... ![]() Malo mi je kuciste bilo preglasno, jer ga ostavljam vecinom preko noci da "skida" (skystar2) Ima ukupno 5 ventova (cpu, gpu, 2*12 kuciste, 1*8 napajanje), nekome puno, nekom malo, al meni je preglasno pa sam se odlucio pozabaviti time, na sto jeftiniji nacin. Materijal: -kartonska kutija, oblika kucista, pozeljno je i da posjedujete originalnu kutiju od samog kucista -onaj spuzvasti materijal koji se postavlja izmedu laminata i poda ![]() (na znam tocno kako se zove...) Kuciste izgleda ovako Dakle: Pozadinu kutije izrezite (zbog kablova) ![]() ![]() Unutrasnjost obljepite sa ovim pjenastim materijalom ![]() ![]() Izrezite rupe za ventove koji se nalaze na kucistu ![]() ![]() I "instalirani" finalni proizvod izgleda ovako ![]() Zacudo, ovaj ghetto mod i radi svoj posao dobro, odokativno buka mi je smanjena za nekih 70-80%, dok je temperatura komponenti porasla za 4-5 stupnjeva. Lako se postavlja i prakticki nista ne kosta : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2006
|
ah ali izgled sucks |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
eee widish trebalo bi mi nestho takwo...jel na prodaju?? ...hyhhyhy u swakom sluchaju wrlo idejichno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
**Hajduk**
Datum registracije: Apr 2006
|
a lud je hehehe
|
|
Oglas
|