|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Enemy Territory: QUAKE Wars i Crysis Previewed!
Malo novosti ![]() Enemy Territory: QUAKE Wars Interview: http://www.beyond3d.com/interviews/etqw/ Crysis Preview: http://pc.ign.com/articles/705/705150p1.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Oce to radit na 8500LE? ![]() ET:QW izgleda prejebeno...neka bude takav i gameplay.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() A što se tiče Crysis jedva nečekam ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Ah, moja najdraža igra dobiva nastavak! ![]() ![]() Eh, za to ću definitivno trebati nekakvu nadogradnju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Keeper of the Nine Keys
Datum registracije: Mar 2006
|
Jos jedan minus na iscekivanje FarCry-a 2...tj Crysisa...FarCry mi je bila toliko losa igra da sam plakao od muke...enviroiment je predivan...ali igrivost je NULA! Monotono i dosadno... Ali QUake Wars iscekujem svakako...ali sumnjam da cu ga moci igrati u nekim normalnim postavkama i da bude igrio.. ![]()
L-L-L-Look at you, Hacker. A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you r-r-r-run through my corridors-s-s. H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine? - SHODAN CPU : AMD 64 X2 4600+ / 2400Mhz (Sckt AM2) CPU COOLER : Stock MOBO : Gigabyte GA-M59 SLI-S5 (BIOS - F8) RAM : 2x1GB SuperTalent CL4 (4-4-3-8) PC6400 DDR2-800MHz GPU : XFX 8800GT 512MB "Alpha Dog Edition" @ 710/1720/1030 POWER SUPPLY : Thermaltake Toughpower 600W PSU CASE : Thermaltake Armor Jr HDD : 2 x Seagate 320GB HDD SATA2 DVD-RW : Pioneer DVD-RW R-110 MONITOR : BenQ G2400W 24" 5ms LCD 1920x1200 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Meni je Far Cry bio čist ok. Kaj se tiče Enemy Territory: QUAKE Wars-očekivanja su velika, baš me zanima kako će to izgledati.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
[quote=MOrdecai83]Jos jedan minus na iscekivanje FarCry-a 2...tj Crysisa...FarCry mi je bila toliko losa igra da sam plakao od muke...enviroiment je predivan...ali igrivost je NULA! Monotono i dosadno... da i meni su dosadne te teške igre |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ljudi kaj vam je?Mislim,kaj fali farcry-u??pa vidi grafiku samo.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Meni je FarCry bio zakon igra, a to je i ostala (prelazio ju 3-4 puta...)... Crysis ne mogu dočekati ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|