|
![]() |
#1 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
hdd pitanjce
jeli mi moze neko reci ako ima mozda ovakav disk evo link: http://www.links.hr/index.php?option...kl=051.506.011 zanima me u ovakvim tropskim uvjetima dali je potrebno neko posebno hladnjenje za njega,jer znam da su ovi stari seageti dosta hladni. Recimo ovak nesto oce li biti potrebno: http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.909.025
Member of PCE 100+kg demolition squad Zadnje izmijenjeno od: undo. 20.06.2006. u 18:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
pa pogledas temperaturu harda u everestu i ako ti je preko 40st. onda stavis jedan 80 ili 120mm vent (ovisi sto ti kuciste podrzava) ispred harda da puse po njemu i to je to... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
You'll Never Walk Alone
|
To mi treba za drugi komp pa planiram uzeti polovni seagate bas ovakav pa zato pitam ako neko ima taj hdd dali je temperatura ispod 40 celzijevaca,jer znam da su ti modeli stariji dosta hladni,zato me zanima kakav je i dali cu morati jos i hladjenje uzimati za hdd...
Member of PCE 100+kg demolition squad Zadnje izmijenjeno od: undo. 21.06.2006. u 02:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Jedan vent okrenut prema hardu uvijek dobro dođe. Onda ne moraš razbijati glavu sa temperaturama. Dovoljan ti je i neki sporiji od 80 mm. Ovaj dupli Sharkoon je malo previše samo za hard.
![]() |
#6 |
You'll Never Walk Alone
|
e hvala vam na odgovoru tak sam i mislio ali sam htio pitati za svaki slucaj
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
je pa šte, meni je hard (seagateov 300gb ata) skoro uvijek preko 40 stupnjeva pa se uopće ne sekiram... ![]() i nikaj ne puše prema njemu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |