|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Windows 2003 Verzije i razlike - help-
Pozdrav, evo imam priliku instalirati Windowse 2003 no imam više verzija pa me interesira koji je najbolji za ovako svakodnevnu upotrebu..igre, mjuza, net..(XP već imam, ovo je čisto promjene radi i da vidim radi li bolje), Uglavnom imam ovo: Microsoft Windows 2003, Enterprise Microsoft Windows 2003, VLM Enterprise Microsoft Windows 2003, Standard Microsoft Windows 2003, VLM Standard Microsoft Windows 2003, Datacenter Microsoft Windows 2003, VLM Datacenter Microsoft Windows 2003, Web Microsoft Windows 2003, VLM Web Microsoft Windows 2003, SBS Microsoft Windows 2003, VLM SBS Šta je to VLM i SBS?
![]() |
#2 |
Contra bonos mores
Datum registracije: May 2006
|
Ni jedan, što ce ti to za takve potrebe ![]() VLM - very-large memory systems, 2 GB i iznad. SBS - small bussiness systems Imaš standard, data i web komparativnu tablicu ovdje - LINK Zadnje izmijenjeno od: Defcon.OS. 24.05.2006. u 07:58. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
..dno
|
Upiknem onda standard i xp skupa..ma to je čisto onako za vlastitu edukaciju, ništa posebno..zna netko šta se mora kod njih podesit...točnije čuo sam da se mora dignut kao neki hardware acceleration il tako nešto..
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Enableas ovdje: Display Properties->Settings->Advanced->Troublehoot Po defaultu je na minimumu radi stabilnosti platforme, ali ako ipak zelis koristiti kakve Direct-X djidje, Hardware Acceleration dignes do kraja.
![]() |
#6 |
..dno
|
Puno hvala..doh se malo poigrati ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
imat ćeš problema sa zvukom, grafikom, printerima, skenerima, web kamerama, nekim igrama, iskorištavanjem memorije..... imo sam neki guide, al neznam dije više, ti trebaš 2003 podesit za rad na desktop računalu |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Kako mislis problem sa printerima? Damn, printeri jako dobro rade na tim Windozama, odnosno razni devicevi. Igre i grafika opcenito losije, i to prilicno, ali to i nije bila prvotna namjena tih Win. Imho, ako itko ima zelju koristiti w2k3 za multimedijalne svrhe, ne preporucam, ako mu treba za normalan i !stabilan! rad, preporuka.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma radi sve samo sta je problem sta po defaultu nije nista ukljuceno i treba ga štelat...Hardware Acceleration nije podignuta do kraja...i d3d acceleracija AGP Texture Acceleration takoder dx Cp nije ujkljucena...zvuk nije ukljucen...sve triba fino popalit i bit ce to makina! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|