|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
PITANJE O "PRŽENJU"!!!!!!
Ovako,imam jedan DVD gdje ima par filmova, al oni su (ne kužim se baš u to) kao winap,odnosno neki kao Windows media player............u stvari mene zanima: 1.kako da ga s NEROM-Nero Ultra Edition 6.6.0.13 spržim da se može gledati na DVD-playeru, jer kad idem na Burn DVD-video files javlja mi da mogu pržit sa samo nekim određenim ekstenzijama,A kad idem na data-DVD onda hoće? 2. da li kada idem raditi Data DVD-e se oni mogu gledati na DVD-playeru? HVALA SVIMA! : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Prvo. NE DERI SE. Nije pristojno. Drugo. Pretpostavljam da zelis zaprziti kolekciju "home p0rn videa", pa je to onda ok. Snimaj sa data DVD opcijom, normalno ce ti citati u DVD/DIV-X playeru.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
AKO ima divx player a cini mi se da nema posto je to vec pokusao ![]() nabavi si vso divx2dvd i s njim od divx-a na jednostavan nacin napravi dvd nero 7.0 je jos kvalitetniji za to, samo ima veliki tipfeler - ne mozes dodat subtitle, nazalost. u vso nemres izradit menu, u nero nemres dodat subtitle, pa vidi sto ti je potrebnije. u svakom slucaju za oba programa, google is your friend |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|