|
![]() |
#1 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pozivnice za rođendan
Jel ima netko kakve pozivnice za rođendan ili zna neki link gdje ih ima? Ovo što sam našao googlanjem mi se ne sviđa... Treba mi je klinca od 9 god. nešto zbogno i otkačeno. Unaprijed hvala!
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Meni se nikad nisu svidjale gotove pozivnice/cestitke i slicno, pa sam u PS-u/Corelu radio sto mi je nekako prvo padalo napamet kao najprikladnije. Znam da vjerovatno nisam od pomoci, ali ako imas feeling i koju idju, u PS-u ti je par poteza...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
ja imam jednu super pozivnicu, ali je dobra samo ako treba na rođendan pozvati osobu zvanu jelena starosti 18+... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() ja sam sve radila ručno, da unesem i dio ljubavi u pozivnicu ![]() http://www.mycandybarwrappers.com/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
Jedno veliko HVALA, Ladybug, stvarno ima dobrih stvari. ![]() A evo i ja sam nešto iskopao... http://www.magicalkingdom.co.uk/
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Naprosto Preslatko ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
o how gay ![]() ![]() ![]() nego slazem se sa athom najbolje napraviti unikat ![]()
![]() |
#10 |
EMP moderator
|
Sređeno... ![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|