|
![]() |
#1 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
impedancija na mp3 playeru
Dakle kupim mp3 player i mislim ga sebi spojit na zvucnike doma. malo listam knjizicu u pise sljedece Ovaj mp3 player je optimiziran za prilozene slusalice impednacije 32 ohma. Koristeci druge slusalice sa drugom imepdencijom mozete ostetiti.... bla bla bla Koliko u ovome ima istine da znam dali da kupim ove zvucnike Trust ili Creative 60 za koje kazu da su bas za mp3 player. Zadnje izmijenjeno od: gospar. 25.05.2006. u 04:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Mislim da nebi trebao imati problema. Radilo kod mene tak na zvucnicima cijelo ljetovanje. Samo kaj je bio discman u pitanju. BTW: Dugo te nije bilo na forumu? đes bia? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Faraon
|
citam forum svaki dan.uvijek naucim nesto novo ali nemam obicaj nista pisati da nebi imao kontakt s raznim debilima ovdje, ako netko trazi pomoc onda mu posaljem private msg i to je sve. ja sam dio underground scene PCEksperta koja postoji u senki : CoolRamb ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Faraon
|
inace odgovor na ovo moje pitanje glasi: It's extremely unlikely to cause damage. Powered PC speakers have preamps that are well over 1kOhm (typically 10kOhm) in input impedance, which represents a far LIGHTER load to the mp3 player than a 32ohm set of headphones would. Having the headphone jack of the mp3 player unplugged would be having infinite ohms of impedance at the headphone jack, and the player won't be damanged, right? 10kOhms is between 32ohms and infinity, so hooking up your powered pc speakers to it shouldn't hurt a thing. Posto je PCEkspert kao mala baza znanja lijepo je da ovdje ostane za sljedece generacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
hahaha...nebu ti nishta. mozes spajat na bilo kaj kaj u sebi ima pojachalo...dakle direktno na zvuchnike(LOL) ne! na sve kompj. zvuchnike mozhesh poshto oni u sebi imaju vec pojachalo(tj. jedan mali chip, LOL-čina od pojachala). : goood : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|