|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
T-HT Wimax ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Svašta. Šta nije T-Com ispušio WiMax koncesiju? Navodno je to jedan od jačih razloga kupnje Iskona koji je dobio koncesije za sve županije za koje je raspisan natječaj. Moram reći da cijene baš i nisu povoljne.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
'ko bi reko da cijene nece biti povoljne? Mislim ipak je to t-scum. Po tim cijenama ispada da ti je daleko jeftinije ovo sto sada imamo kod kuce. Samo se nadam da ce konkurencija kokurirati ne samo scumovom wimaxu, vec i fiksnom. Na ovo se svi mozemo samo lijepo nasmijati |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
od koga je - dobro je. čudi me što s wimaxom nisu na početku ponudili prošle brzine adsl-a (384/64 pa nagore) pa ih onda nakon godinu-dvije uz neopisivu pompu dignu na sadašnje.. nego, gdje je onaj smajlić što riga po t-comu? taj smajlić je jedini dobar komentar. @coconut- piše "ova usluga trenutno je dostupna u Međimurskoj županiji" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
nemam kaj napisati
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pogledajte šta nudi konkurencija i to baš na zagorskom području http://www.novi-net.hr/cijene_wdsl.html. Nisu ni oni bajni, ali barem daju flat.
![]() |
#8 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
ma sve je to stoka sitnog zuba, pogotovo t-komovci, kada vidim cijene vani zgade mi se... samo da me ne čuje frend koji radi u t-komu...
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Izgleda da ce ipak bit nesto od H1 u Splitu do kraja godine! http://www.h-1.hr/index.php?navigacija=7&main=703#v24 768/128 flat za 178kn , 1024/192 248kn to su cijene prema kojima se sad naplacuje na znjanskim blizancima.A vjerovatno ce cijene ubrzo jos vise past kad se prosiri usluga po cilom gradu i van njega. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
nemam kaj napisati
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
dosta sporo ali je FLAT ![]() 256/128 kbit/s 99,00 kn |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Šta je na kraju bilo s onim što je t-scum navodno trebao dići brzine i pakete? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
nemam kaj napisati
|
Citiraj:
Ak je flat baš me briga za brzinu. Imam vremena. |
|
![]() |
![]() |