|
![]() |
#1 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
bizaran problem sa kontrolama u fps-ovima
i to u f.e.a.r.-u i condemned: criminal origins-u. naime, po defaultu je tipka za desno "đ" a za crouch "ć". ja to promjenim u d i c i sejvam , ali svaki put kad ponovno pokrenem igre on vrati na staro tj. đ i ć? probao sam s raznim verzijama igara, v.1.0, i patchanim kasnije, ali opet ista pjesma. problem se pojavio odjednom, tj. do jučer je sve bilo normalno s kontrolama, a ja nisam ništa čačkao ni mijenjao na kompu. probao sam s raznim verzijama nforce drivera za matičnu i više nemam ideja. usput far cry ima normalne kontrole i dalje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Da nisi mozda zaboravio potvrditi promjene sa Apply changes! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
schwere panzerspitze
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Sta je sa ostalim kontrolama ,jesi nijh probao mijenjati...da li one radu ispravno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
schwere panzerspitze
|
ostale kontlole mogu mijenjati bez problema!: flyingey |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Hmm zbilja cudno? Na koju regiju su podeseni windowsi HR ili EN,a tipkovnica? Moguce je da je to povezano sa tipkovnicom... BTW koja je masina i koja tipkovnica? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
schwere panzerspitze
|
bizarno, kažem vam. probao sam i reinstalirat igre. tipkovnica je fujitsu siemens 49kn, win je podešen na hr. najveći problem je što je sve bilo okej, pa odjednom pobudalilo. a ja apsolutno ništa nisam dirao.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
schwere panzerspitze
|
Citiraj:
samo mi nije jasno zašto onda u far cry sve štima?: bonker2 : hitthewa |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
mozda neko trojance (glup odgovor nemas kaj ![]() : flyingey : hitthewa : bonker : : sweating ![]()
![]() |
#12 |
schwere panzerspitze
|
trojance nitko od moje antivirusne/antitrojanske menazerije nije nasao... nista, odoh danas po drugu tipkovnicu(ionako mi treba..). ako ni to ne pomogne slijedi lagani format kao jedino što nisam probao (osim tarota, bacanja graha, vidovnjaka, šamana i skidanja uroka : roller : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Drone
|
Može li se ovaj problem riješiti (premostiti) autoexecom? npr. napiše se autoexec.cfg sadržaja npr. exec "myprofile.cfg",a u myprofile.cfg napiše bindeve za tipke d i c Što mislite? Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 13.05.2006. u 13:17. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|