|
![]() |
#1 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Internet caffe
Imam ovako malo off topic pitanja. Otvaram internet caffe i zanima me ima li neki program kojim mogu kontrolirat minute korisnika provedenih na kompjuterima. Pošto je to kafić imat ću i televizor da pratimo svjetsko prvenstvo dakle plazma, lcd ili projektor KOJI ODABRAT? Kako bug i vidi to obrađuju dosta u zadnje vrijeme nekako mi se čini da je plazma najisplativija. Ima li netko iskustva s time. Nisam nikad imao niti jedan od tri ( ajde lcd monitor..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Nedavno se raspravljalo o tome, ne znam zašto al je ne mogu nać. Probaj pomoću tražilice. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
Projektori, plazme i LCD televizori Prvi sveobuhvatni vodič kroz tehnologije prikaza TV signala, od objašnjenja samih tehnologija, preko njihovih ključnih karakteristika u primjeni, do predstavljanja konkretnih modela i pregleda ponude na našem tržištu. evo imas sve na bug-u ovog mjeseca.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ovako. za internet caffe koristis www.antamedia.com (koristi moj frend i mrak je program). A sto tice svjetskog,napisao sam i u onom threadu s linka,u kafic je postavljen LCD Quadro 82 CM i sad tek vidim koliko je slika bolja od plazme i projektora ( vidio sam u drugim kaficima). I da,vidi se iz svih kuteva. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|