|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() Imam jedan stari BIG tower, i fakat ocajno izgleda... Trebam neki savjet kak da ga relativno jeftino modam... Trebam to kuciste jer je ono moje prijasnje kuciste premalo za konfu, fcking napajanje stoji sa strane, drito iznad coolera od proca... ![]() Slike od kucista: ![]() ![]() ![]() Znam, kuciste je u komi... Savjete molim. ![]()
![]() |
#2 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Prvo ga pofarbaj pa onda odi dalje raditi ako ti ne paše!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
e mogo bi chudo naprawit owak prvo i prvo to ocisti onda ga oshmirglaj (cijelog od glawe do pete) i to ga dobro oshmirglaj poslje toga kupi dwa spreja (reci koju boju oches da znamo dalje) ja bi isto tak i otpilio onaj dio u wisini onog mjesta za drugo napajanje nadam se da imash dremel , ako nemash kupi (oko 150kn) sa njim izrezi na gornjoj strani dwa blowholle-a i stawi neke fangrille , po mogucnosti kombiniraj dwije boje (npr.moj je komp cijeli crni[osim nekaj malo od napred siwog],a swe wentowi [uglavnom swi]su mi sa plawim ledicama,planiram josh stavit na ekran plawu neonku ili dwa plawa wenta)mozes to isto izwest i sa zelenom bojom (swe crno zeleno swjetli,ili cijelo kuchiste srebrno(to nije potrebno farbat ako oches da bude srebrno jer ga mozesh samo oshmirglat pa bude srebrne makar ja preporucham da se to pofarba)pa samo swjetli sve crveno.Najvaznije ti je da dok ches radit cable sleewing da ti bude iste boje kao i svjetla.Najvaznije pravilo ti je NE MIJEŠAJ TOPLE I HLADNE BOJE jer rezultat ne valja apsolutno nishta.eto dok to naprawish stavit slike da widimo kaj dalje ewentualno kakvu slikicu (ili neki tribal) isprintas na samoljepljivi papir Eto mislim da bez dremela ti netreba vise od 200-300 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Isuse...odakle ti taj case...ja bi jedan takav....već vidim kak bi ga uredio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
potraži po forumu GT-ovo kuište pa ukradi koju ideju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ha, pa to je isto moje kuciste ![]() ![]() Maska je jedino drugacija malo ![]() Inace, ako netko oce, ja ga drage volje dam za 150kn pa ga modajte kolko vas volja ![]() Inace, ja sam mislio kuciste iznutra pofarbat u mat crno jer mi je prijasnja maticna bila crna, a izvana u mat plvu boju da mi se slaze sa sobom...al eto, maticna krepala a s njom i ideja... P.S. Inace je kuciste samo po sebi prostrano, i nasprema drugim midi kucistima, temperature su mi nerijetko i do 5°C nize u ovome
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|