|
![]() |
#1 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
GTO 2 FR
Vidio sam ovu graficku u Hg-spotu (Sapphire x800gto2 FR) i zanima me dal se i ona kao i ostale te grafe mogu sa biosom flashat u x850xt? Brine me ovo sto pise FR, neznam sta znaci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
FR znači Full retail, a to je veeelika kutija sa milijon CDa i raznih gluposti unutra. gto2 bi se trebala svaka otključat, al ovisi o čipu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
|
Može, a FR znači Full Retail, tj. zapakirana je u kutiju sa igrama, driverima, kablovima,...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Nisi uspio? na netu sam procitao da su u pocetku i isporucivali odmah sa 16 pajpova aktivnih i ispravnih . dakle , ipak ima odredjeni rizik , ja sam mislio stvarno da su sve 100% ispravne i sad su po 1500kn cak . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ja sam svoju bez beda otkljucao, samo sam flesaho bios od X850XT. Cudno mi je da GTO2 nisi uspio otkljucat kad je sapphire nijh i prodavao s namjerom da ih ekipa otkljuca. ima 12 otkljucanih pajpi, i 4 zakljucane, koje se otkljucaju s biosom od x850xt, i imas X850XT ili X850XT PE ovisno o bisu koji si flasaho. Grafa je mrak al je stock cooler smetje, tj vent od njega ( vristeca jeza)
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
Skinut modani FlashROM pa probat opet...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ne kupuj je!!!! |
![]() |
![]() |
|