Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.03.2006., 22:31   #1
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Ovo zasluzuje svoj thread... Severina pobjednik dore :-)

Bože svašta.
Verifikacija poštenog trgovca #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9
pogi je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2006., 22:39   #2
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Repent, sinners, the end is near! : hitthewa : stoopid : baad : : nono :
Sky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.03.2006., 22:40   #3
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Jebiga al cuj stranci ne kuzi rijeci ove idiotske pjesme,ritam je "in" i za eurosong ali rijeci...sve u svemu upecatljivo sto se same mjuze tice

Po meni je ona mala Tina Vukov trebala pobjedit
Staro 04.03.2006., 22:48   #4
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Meni je već polako pun k***c i Dore i Severine...te na treadu kaj se sluša, pa se otvorio hit-do-hita-Dora, pa sad još jedan
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2006., 23:25   #5
GoGzS
Premium

GoGzS's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Ajme majko...televoting je bio ko voting za prijedsednika u mom razredu: ,,ma neće tu budalu nitko izabrat, a ja hoću, kad vide da je netko za njega glaso nasmijat ćemo se" na kraju nas je 10 od 24 tako mislilo, i iz zahebancije imamo najvećeg debila kao prijedsednika razreda
Inače, severinina pjesma katastrofa, a nisu ni ostale bog zna šta...
GoGzS je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2006., 23:39   #6
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Gledajte Malnara Nightmare Stage Dora Nocna Mora je upravo : lol2 : : lol2 : : lol2 :
Staro 04.03.2006., 23:40   #7
thuNdeR
Premium

thuNdeR's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
ma dajte ljudi namještaljka
pa samo se o njoj pisalo zadnjih dana
o nikom drugom, ma neam komentara
thuNdeR je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2006., 23:46   #8
Don
je gladan!
Moj komp

Don's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
afrika-paprika užas
ma evo bolji je stankec na malnaru...
Staro 04.03.2006., 23:48   #9
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
ma i ja kazem da sam znao trebao sam zaloziti graficku u kladionicu i za te pare kupit novu a rijeci pjesme necu ni komentirat,jedino kaj je dobro u tome svemu je marketing,jel ipak niko nezna sto je radila prije nego sto je postala popularna ko glumica hehe
undo je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2006., 23:51   #10
Tommek
Premium

Tommek's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Evo ak hoće ko pjesmu skinut (2,7MB)

Moja Stikla MP3

A pogledajte malo ovaj Blog mislim taj ko je autor/ica je stvarno : lol2 :
Tommek je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.03.2006., 23:53   #11
thuNdeR
Premium

thuNdeR's Avatar

da možda ju to dovede do pobjede na eurosongu
znaš ono snimiš film pa ko fol slučajno dođe u javnost i evo ti SEVERINE
thuNdeR je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2006., 23:57   #12
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

moja stikla : roller : : lol2 : : lol2 : : lol2 : znas kaj ima tu nesto, ako podijele novinarima njenu snimku na eurosongu ,ma ustvari svi je vec imaju, vjerojatno bi i mogla do pobijede, daj zamisli ak ce pjevat na engleskom kak ce to zvucat hehehheheheheh: roller :
Staro 05.03.2006., 00:25   #13
Mailman
Premium

Mailman's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
evo komentara izvjesnog plazmatick-a na hr.alt.trash grupi: : roller :
Citiraj:
Cuj serenadu Opatijo bajna pjevali su nekad nasi stari slageri i sad bi se sigurno slagirali.

Iako je trajao tri pune veceri ovaj audio-vizualni spektakl najbolje je dao upravo veceras u finalu.

Sve je pocelo drugacijim pozdravom Duska i Mirka (odnosno Dugija i Brzog kako se se samo u posalici prozvali). Naime nisu pozdravili naciju, hrvate, drage gledateljice vec Narode koji skija bolej od austrijanaca, nogomtira bolje od argentinaca i pjeva bolje od svih. hahahhaha. Mozda je bolje da su pozdravili drage zaduzitelje 30 milijardi eura. Ili dragi suci koji se pozdravljate guranjem prsta u supak. Ili... I tako je pocela 'Treca, finalna vecer trodnevnog druzenja uz Doru'
Uz kratko predstavljanje "voditeljica" koje su rekle cijelu vecer taman toliko teksta koliko stane na naslovnicu 24sata.
krenuli smo pogledati finaliste (i naravno poslusati,al to se podrazumijeva pa slusanje nisu niti spominjali):

4x4 blokovi izvodjaca, a prije svakog njegovo misljenje kakav treba biti pobjednik dore.

1. Angels - 6 notlegal teens u kozi, rokezama i lancima roka pop pjesmicu o partyju. eto spojili pop, rock i rejv u jedno. fino su zaprzile o problemima kako kupit cugu, di naci frajere, kako se obuci i jos stosta o problemima mladih.

2. J. Houdek - gospodin Cartman u crnom je najavio kako svaki njegov nastup prati opsezna plesna koreografija. Ovdje je jedino plesala paucina na resretki klimatizacijskog uredjaja. i to ne od pjesme. vec od strujanja zraka. bol, tuga, susati nekog, kriviti sebe, pijenje krvi na rani od stakla, umrijeti s osmijehom... zijev

3. Magazin - prije je rozga razgovarala s kuharicom (pa i vrijeme joj je odavno jer izgleda kao vjesalica s podocnjacima) i rekla da pobijednik dore mora puno jesti prije nastupa. steta da se tog i ne drzi. uopce, ne samo prije nastupa. klasicni magazin, akustika, gitare, spanjoslogrci melos, vjetar, oprosti, budi, zovi, tu sam, vidi, nemoj, odlazak... daj se ugasite vise.

4. Alen Vitasovic - pogled alkoholicara, odjeca s ciganskog dilera bijelom tehnikom, george michael brada, vajkasam ne morem nis. ni mi nista ne mozemo, dragi alene. a da se odes lijecit. znam da od grdovica nikako na red od silnih terapijskih prijava pa otkazivanja, a jedini na kojima je cesci gost je test ocinstva, al' alene da se malo potrudis, sigurno bi te primili.

U prekidu je mirko rekao emiliji kako da se nije odrekao slatkog u korizmi, sada bi joj dao pusu. hihihi

U iducem bloku dogodili su se:
5. RASPASHOW - rokercici s kozjim bradicama koji je trebaju kao boga jer je kao droga i u njoj traze spas. (emotivno-duhovne) dzanki-sponzoruse.

6. Danijela Martinovic - tko je ovo celjade uvjerio da je seksipilna taj je sigurno uvjerio i duska curlica da je duhovit. nakon katastrofalne foto seanse za klik koja nema niti trunke privlacnosti, a kamoli seksualnosti, ova djevojka Bushevskih ociju cije zjenice samo sto se medjusobno ne dodirnu je izvela gang bang sa cetvoricom plesaca na stejdzu. ovi su se toliko napalili da su joj trgali komad po komad "odjece" naravno gang bang u reziji hrta - znaci jebanje bez guranja i zrna erotike. katastrofa. oci od safira - ah-ha, dancehall seksi kul. mir mir mir do neba je njen domet. i publiak u jaslicama. dok spava.

7. Ibrica Jusic - bard s Johnny Cash gitarom. bol tuga cemer, jecaj, vapaj, zora, mrak, suton, utjeha, snovi, sta sad? strepnja slutnja sa slasherskom solazom na refrenu... taman za prezivjelu terezinu publiku.

8. Karma - jajaje kokodzambo jajaje. ritam, pravila, ples, okretanje, hey hey yes yeah. jajaje kokodzambo je umro odmah nakon dva hita. dokle ce karma. jedino pohvalno je sto su se nazvali po necem sto im kronicno nedostaje uz talent, ideju, smisao,...

U pauzi je Dino Radja blizance navijao za svog kuma grasu koji lumpuje cijele noci do jutra, a ivi jerkovic nije znao jel bi gledao u usta, sise ili medju noge. nije ni cudo kad se mora poslije doma vrtiti danijeli, isfrustriranoj sta nije pobidila, a skinila se na sjedzu jebate gospe.

9. Tina Vukov - saksofon, kefice na bubnju, jazz, dim cigarete, vlak, nesto talijasnko na refrenu sto zvuci ko transseskualac iz Genoe. uglavnom dugo nije vidjela, lagano tugovala, nocima se budila ke koza delamore

10. Petar Graso - eto njega opet. lud na majku, skace luduje, na refrenu jerryleejevski jednom rukom pika po klaviru. ne placi, prevara me kostala zivota, kriva si, sam sam, prokleto sam. laze kuja, jer je ovaj put imao tri gudacice u minjacima. opasan jebac taj graso. o-pa-san.

11. Lana J. - djevojka s mocima dr. doolitlea jer prica sa svojim psom i to prevodi na televiziji (ovo je sigurna najava novog reality showa hrt-a). cupcup, nagradi moj trud cupcup nesto cupcup pjevaaam, cupcup... pa krene solo na sitaru kojeg je izveo automehanicar iz podbreznice u elvisovom bijelom outfitu. svasta.

12. Severina - rijecima neopisivo

U pauzi kratak osvrt na Ivanu Banfic u seksi narodnoj mosnji.

13. Jelena Rozga za pismu treba dobar autor Tonci Huljic, dobar tekst vjekoslave i dobra pjevacica. ne bi da je zovu marijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

14. Massimo kaze da pobjednik treba znati drzati noz i ivlicujer nas ipak ide predstavljati u stranu zemlju, treba znati strani jezik i ophodit se s damama. time nam je indirektno objasnio da ako bude pobjednica mora biti gurmanski poliglot lezbijskih sklonosti. Opet je nesto tugaljiv, treperav, ima repic, zmirka ko semfor kad ne radi i rukama njezno mase ispred sebe docaravajuci nam ray charlesov odlazak na toalet. Dobar je on pjevac samo tudjih vec napisanih i dokazanih hitova. ipak je desant ko na okinavu klasik vojnih intervrencija, odmah nakon kreni gardo bandu gazi.

15. Ivana Banfic - u slavonskoj seksi nosnji, tamburica tehnovccccccccccccccccccccccccccccvbm (ovo zadnje mi je dodao pas jer je taman skocio na tastaturu htjedeci maz ili dva). pitat cemo lanu j. da prevede pa javim kad saznam. elem, pjesma se mora svidit velikom broju hrvata, a i potrebni su ovakvi atributi pokazujuci nam vjestinu glumicicevih prstiju na svojim prsima lagano ih njisuci lijevo-desno.

16. Kraljvi ulice - gotan project kojeg izvode penzioneri. boemstina, ulica, tin ujevic i niko njih ne razumije, al su veseli i pjevaju.

Nakon glasovacke pauze nastupile su neke MILF prostitutke s Pigalla. to se pjevalo klasike klasika i skidalo pa izmjenjivalo pa zumiralo u stikle pa u dekolte. cijeli copor njih plese, pjeva, luduje, pokazuje, skriva. i tak 15 minuta. dno dna. Gospodine galicu, ne zanima nas u kakvom ste drustvu provodili svoje vrijeme nakon svadje sa suprugom dok ste bili dopisnik iz Pariza.

I na koncu svoh konaca kad se zbrojali glasovi publike i velestrucnog ocjenjivackog suda pobjedila je Severina. Pile moje. Gotovo je.

vjerujte mi, organizatororealizatori imaju nekakav vanzemaljski organizam skriven u podrumima prisavlja. vec sam davno odustao od teorije da je ljudska inteligencija sposobna spojiti ovakve prejebenonevjerovatne audivizualne spojeve. cak i da to slucajno uspijevaju. Lako to sto imaju vanzemaljsko bice sposobno komunicirati. problem je, ocito, u njihovom prevoditelju s vanzemaljskog. tu je negdje veza krcla, napravila glitch, doslo je do suma u kanalu, a di ima suma ima i partizana i zato oni ponizno vjeruju prevoditelju i cine upravo i identicno onako kako im doticni pojedinac ili tim vrsnih astromolekularnih fizicara lingvista prevede, koliko god se to cinilo suludo. tja, ipak je rijec o vanzemaljcu, mislim, ono! a ko ce znat kako to treba svjecki napravit ak nece neko ko ih je na svojim putovanjim vidio pregsrt slicnih ivenata cak nezamislivih trenutnom evolucijskom stadiju covjeka kao pojedinca i ljudskog bica kao jedinke.
Mailman je offline   Reply With Quote
Staro 05.03.2006., 00:32   #14
Don
je gladan!
Moj komp

Don's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
e pa pitam se zašto ovakav članak nikad ne izađe u novinama???
Staro 05.03.2006., 00:33   #15
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

NA SLJEDECEM IZJAŠNJAVAJU KOJE SAM NACIONALNOSTI NAPISAT CU DA SAM ESKIM..PA COCE KAKO MOZE TA JAO..TA..NEŠTO..KAKO SE TO MOZE NAZVATI PJESMOM..SKLADBOM..MA STO GOD...UZAS...KATASTROFA...SRAM ME..STVARNO ME SRAM STO CE TA NAKUPINA ZVUKOVA PREDSTAVLJATI MOJU DRZAVU
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 05.03.2006., 00:39   #16
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

e ma svaka di dala pajdo za ovaj text kaj si ga nasao : roller : : roller : : roller : : roller : : roller :
Staro 05.03.2006., 01:08   #17
joolka
music freak

joolka's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
...i boris novkovic i goran bregovic imaju prste u ovoj pjesmi,izgleda da su oboje na kvasinu otisli
Staro 05.03.2006., 02:05   #18
Lepy
žicless surfer
Moj komp

Lepy's Avatar

ajoj...samo se nadam da nece na engleskom pjevat : bonker :
al očita namještaljka u režiji naše najdraže radio-tv kuće, koja je, eto usput budi rečeno, pred par dana povećala pretplatu (opet!) kako bi nam mogla što glamuroznije uvaliti ovu hrpu dreka iz opatije
inače službeni razlog povećanja pretplate je bio: zakonski mora iznositi 5% prosjećne krojejša plaće (!!!!), a ista je navodno porasla nešt u zadnje vrijeme...fakat dobro kaj nemamo plaće ko u njemačkoj - onda bi pretplata bila oko 100 eura a opatije bi trajali ne 3 nego 13 dana - nedaj bože većeg zla
Staro 05.03.2006., 02:08   #19
Tommek
Premium

Tommek's Avatar

Citiraj:
Autor Mailman
evo komentara izvjesnog plazmatick-a na hr.alt.trash grupi: : roller :
: lol2 : Text je do yaya
Tommek je offline   Reply With Quote
Staro 05.03.2006., 03:03   #20
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
e jebo mene pas ali ja to nisam mogao vjerovati....

onako nevjerovatno pa bolje bi bilo da je vuco bio pobjednik nego ovo govno ma i govno je preblaga rijec....

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Staro 05.03.2006., 03:34   #21
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
fantastichno! jako dobro!
atha je offline   Reply With Quote
Staro 05.03.2006., 08:22   #22
brentaal
Premium

Datum registracije: Nov 2004
Kaj vi gledate doru? : suicide
brentaal je offline   Reply With Quote
Staro 05.03.2006., 08:51   #23
koletna
Premium
Moj komp

koletna's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
jao jao: lol2 :

"Danijela Martinovic - tko je ovo celjade uvjerio da je seksipilna taj je sigurno uvjerio i duska curlica da je duhovit. nakon katastrofalne foto seanse za klik koja nema niti trunke privlacnosti, a kamoli seksualnosti, ova djevojka Bushevskih ociju cije zjenice samo sto se medjusobno ne dodirnu je izvela gang bang sa cetvoricom plesaca na stejdzu. ovi su se toliko napalili da su joj trgali komad po komad "odjece" naravno gang bang u reziji hrta - znaci jebanje bez guranja i zrna erotike. katastrofa. oci od safira - ah-ha, dancehall seksi kul. mir mir mir do neba je njen domet. i publiak u jaslicama. dok spava."
Staro 05.03.2006., 13:27   #24
acer
Whatever :)
Moj komp

acer's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
P R E S T R A Š N O: finger :
Pa tko uopće odlučuje koje će pjesme na Doru?
Užas,pa bolju bi pjesmu ja napisao: lol2 :
Mislim da na treba zabraniti nastup na euroviziji daljnjih 1000 godina: axeman :

GIGABYTE B450 AORUS PRO
Fractal Design Define XL R2
Chieftec A-80, CTG-750C, 750W
AMD Ryzen 5 3600
Be Quiet Dark Rock Pro 4
Asus Nvidia GTX 1060 OC Edition, 3GB
Avermedia Live Gamer HD Lite
GEIL Evo Spear AMD GASB416GB3200C16ADC, DDR4 3200MHz, kit 2x8GB
Kingston NVMe M.2, 1TB
LG BH16NS55 Bluray writer
LG GGW-H20L Bluray writer
27" Philips
Brother HL-2240
Das Keyboard 4 Professional, MX brown
Logitech mouse G402
Scanner HP Photosmart G3010
Cambridge Audio DacMagic 100
Scythe SDAR-2100 + Scythe Kro Craft Speaker SCBKS-1000
Windows 10 PRO x64

acer je offline   Reply With Quote
Staro 05.03.2006., 14:13   #25
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Datum registracije: May 2003
Već mi je pun k..... Severine. A Dora je jedno teško sranje koje vodi par ljudi koji određuju tko će pobijediti.

Bran je offline   Reply With Quote
Staro 05.03.2006., 14:21   #26
axe counter
Premium

axe counter's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
ja bih ekipu NOCNE MORE poslao za eurovizuju ili eurosong bar bih tada gledao te nebuloze (Eurosong u kojem su Zidovi???)

btw. sto se tice rezultata na proteklim Eurosongovima mislim da Jajan i dr. ne bi bitno odstupali
axe counter je offline   Reply With Quote
Staro 05.03.2006., 15:44   #27
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

odstupali bi, kako ne!!!! nemaju para za potplatit...
Matesonik je offline   Reply With Quote
Staro 05.03.2006., 16:16   #28
Sky
Guest

Darijan koji je pjevao "Galeba" i Ševa sa Lakijem kao striperom...ajme, to je bio melem za Doru. Neponovljivo. Mora je spasila svijet od propasti...
Sky je offline   Reply With Quote
Staro 05.03.2006., 21:05   #29
axe counter
Premium

axe counter's Avatar

sta mislite Ševu i Lakija u Grckoj ili di je sada Eurosong...to bi tek bio UZITAK ZA OCI
Staro 05.03.2006., 21:06   #30
axe counter
Premium

axe counter's Avatar

+ da ih obuce Cigan Nevenovic eeeeeeeee
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori