|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Logitech X-230 vs. JBL Duet
Evo dvoumim se između ova 2 seta zvučnika! Trebaju mi da ih spojim na Mp3 player Creative Muvo V200, tako da mogu slusat mjuzu dok treniram u jednoj prostoriji od 18m2. Zvuk je bitan ali i glasnoća, ubiti omjer uloženog dobiveno! Čuo san X-230 i stvarno za te pare nema što! Zvučnici ipo za tu lovu!!! Ove JBL ove nisam čuo ali su dosta skupi premda nemaju woofer, tako da sam gotovo siguran da su kvalitetniji, iako je i logitech dosta kvalitetan proizvođač! Eto ako tko ima ikakvih iskustava...da ih je uspoređivo ili tako što, ubiti svačije mišljenje je dobrodošlo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Ja bi uzeo Logitech X-230... Kolko kostaju uopce JBL?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
JBL Duet 370 u hg-spota X-230 335 u we-mila Najvjerojatnije i uzimam te logitechove ali eto čeo sam čut mišljenje nekoga tko ima JBL-ove |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Slušao sam ove JBL. Šta ja znam, meni su to igračka-zvučnici. Za one koji imaju viška love odlična zamjena za one komp. zvučnike od 50 kn. Uhu vrlo ugodno sviraju, muzikalni koliko mogu biti ali za nešto ozbiljnije im definitivno fali basa. A i 18 kvadrata baš neće napuniti zvukom. Prije bih uzeo ovaj Logitech sa subom. Pretpostavljam de nećeš slušati Chopena uz trening...
"I told my parents that when I grew up I wanted to be a musician.They said it had to be one or the other" Zadnje izmijenjeno od: newalss. 01.03.2006. u 23:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
U pravu si! Evo baš sam jučer uzeo ove Logiteche! Nema šta!!! Skroz ok za trening, na 70% popuni prostoriju sa zvukom tako da bude glasno da imam nekakav ugođaj za trenirat! Basa ima dosta a i sateliti neloš zvuk proizvode! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|