|
![]() |
#1 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
BitDefender jami k'o lud
Meni su dva procesa BitDefendera na vrhu u task manageru, jedan jami 19mb, a drugi 18mb radne memorije... pa ako je to normalno... Dosada mi je BitDefender bio najbolji antivirus, pa me zanima kakvo je stanje s NOD32? Koliko je on dobar? Meni se on doima nekako neprofesionalno. Koji je najbolji antivirus? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Nod32 ni najmanje nije neprofesionalan.Pogledaj na netu samo koliko je nagrada pokupio.Imao sam BitDefender prije i to je bilo takvo smeće da sam svaki dan pušio po 5-6 virusa,onda sam stavio Nod i više nema virusa ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
NOD32 + Sygate Personal Firewall/ZoneAlarm Pro ili Kaspersky AV + Kerio Personal Firewall su mislim najbolje kombinacije.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
NOD 32 i Zone Alaram i nikada nisam imao ni najmanjeg problema... ![]()
![]() |
#7 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() inače, ja isto idem po khm, svakakvim stranicama, i bit def. sve lovi ![]() a dečko je imao nod i nije mi se baš svidio.. par puta je nod našao nešto a nije mogao ni izbrisati ni ništa ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
nod neću ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Isprobao sam skoro sve antivirusne i nod mi se najvise svidio ja bas nisam nikad s njim nista pokupio, skroz sam zadovoljan s njim i koristim ga s keriom po meni najbolji firewall samo steta kaj su ga prestali razvijat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I Sygate su prestali razvijat. ![]() ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|