|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Audiotrak Prodigy 7.1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
probaj www.novaglazbala.hr , a prošli tjedan ih je bilo i u hgspotu al mislim da se rasprodalo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
bio u hgspot-split i tamo imaju samo prodigy 192... trazim neku kvalitetniju zvucnu do cca1500Kn s 6-8 izlaza |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
edit bio sam malo u guzvi da sam odgovorio...evo da bar zahvalim na odgovoru ![]() kao sto sam prije napisao trazim neku kvalitetniju zvucnu u koja ima 6-8 izlaza a da nije crative... jos mi je zanimljiva i terratec phase 28 ( 2ulaza8izlaza ), ali nazalost ni nju nemogu pronaci kod nas, doduse mogu ali treba malo pricekati ( narudba ) zvucna mi treba normalno, osim za svakodnevnicu ( gledanje DVD i povremeno slusanje glazbe,cisto da se necuje zvuk ventilatora ) i za malo ozbiljnije testiranje zvucnika pa mi zato treba min. 6 izlaza ( 2x3 ( visoki,srednji,bass ))... uglavnom netreba mi neka profesionalna zvijer ali nesto poluprofesionalno bi mi bilo o.k. pa ako netko ima kakav prijedlog ??????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
U ve-milovom cjeniku imaju samo phase 22 ( 2ulaza2izlaza ) i phase 88 ( 8ulaza8izlaza - ali mi je preskupo )...probat cu ih nazvati i vidjeti dali se moze naruciti phase 28 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|