|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
USb External Disk
Koji je po vama najbolji externi usb 2.0 disk??? Moj osobni favorit je WD Passport 80 GB, ali nisam ga nasao nigdje za kupit u HR. Prvenstveno mi se svidio zbog mogućnosti da radi bez dodatnog napajanja (koristi struju iz usb konektora). [IMG]www.wdc.com/global/images/products/frnt/wdfPassport.jpg[/IMG] Zadnje izmijenjeno od: danij3l. 30.01.2006. u 15:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
najjeftinije ti je sam slozit mali 2,5" usb disk!!! kupis lijepo u trgovini neki 2,5" samsung, hitachi, toshibu ili seagate i kuciste za usb-om i firewireom za 2,5" diskove i ispadne te jeftinije. Em sto imas 3 godine garancije na disk, em sto imas i firewire koji je brzi od usb-a.... na kucistu dobijes 2 usb kabla, jedan za napajanje, jedan za podatke i to ti je to... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
uredu moze i tako. koje kuciste i koji disk??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
ja bi uzeo onaj disk s najvise garancije (dakle seagate, u hg-spotu 5god garancije), kapacitet vec koliki hoces, 8mb cachea i 5400rpm-a kuciste, evo npr ovo: http://links.hr/index.php?option=art...kl=051.609.001 dodaj w-w-w ispred |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
pa zato sam i stavio kuciste usb+firewire... ali mislim da vecina ljudi sada imam i firewire...a isplati se s njim spajat, vjeruj mi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|