|
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ako se ne varam u control panel --> users, pa je tamo negdje chang the way users logon. steta nemam doma win2k, na poslu, pa ako ne rijeshish do sutra ili se netko javi cu ti napsiati tocan path. tamo sam sebi bash disableao to. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
E da ima ta funkcija nebi ja post pisao. Drugog usera sam dodavao preko Computer Managera. Slazem komp deckima na poslu i mora biti sto jednostavnije. Bit ce instaliran samo Word, Exel i Powerpoint, a nece moci promjeniti cak ni vrijeme, nista instalirati. Nema igranja, gledanja filmova ni slusanja muzike. ![]() Komp ce raditi 24 sata dnevno samo za pisanje i ako im dam prevelike ovlasti slagat cu ga svaka 3 dana. ![]()
![]() |
#6 | |
Moderator
|
Citiraj:
Komp neće biti u nikakvoj mreži. Ima Admina koji sam ja i korisnici oni koji će pokušati to pokvariti. Samo dva usera. Prije nego se bilo tko logira mora pritisnuti Ctrl+Alt+Delete da bi se pokazala konzola za ulogiravanje jer u protivnom će stajati tako do mjeseca Limburga kad se medvjedi šišaju. Ja želim da se odmah pojavi konzola.
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Start -> Settings -> Control Panel -> Users And Passwords -> kartica Advanced -> pri dnu skini kvačicu sa Require users to press Ctrl-Alt-Delete before logging on -> OK
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Jel ima negdje u Administrative toolsima?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: McG. 23.01.2006. u 20:14. |