|
![]() |
#1 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Sretna vam Nova i nek svakom kapne nova atica
Ajde ljudi sve najbolje u Novoj godini i nek vam kapne neka nova ATICA. Nek se nađe!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Sretna vam Nova i nek svakom kapne nova atica
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Želim vam i nam VEOMA NISKE cijene ATICA i ostalih pa da svi uživamo u DOOMIII, Unreal 2, u max rezi sa detaljima na max. ![]() itd. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() damn I feel good! btw, di ste proveli novu? (tulum,doma,vani...)? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Da..da.. ![]() Jedna R9500PRO bi lijepo sjela svakome... Baš sam ih gledao na cjeniku tu kod nas (Autronic,mislim), mrvičak su ah...skupe ATI-ca oriđiđi 2100 i nešto sitno... FIC 1900 i nešto sitno... PRO 9500 i jedna i druga-da nebi bilo zabune... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() ... kada se želi onda se želi (kad je bal nek je bal), kakav tamo 9500Pro. Želima Vam svima 9700Pro i onda da bude MBO kako se pričalo da će AGP 3.0 standard možda i omogučiti 2 AGPa (što 1 i 2.0 nisu mogli) na ploči pa neka onda bude i ploča sa 2 AGPa i u svakom 9700PRO pa onda dva 22" SONY (mislim da bi RAK iskočio iz kože lakše nego noćašnji aperativi i žestice iz želuca). Neka Vam se barem dio mojih želja ostvari i mislim da ćete biti zadovoljni ovom 2003. Još jednom sve najbolje u ovoj 2003., svima i onim dobrima i lošima. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Nadam se da vas je mamurluk prošel pa možemo na ozbiljnije teme!! ![]() ![]() A čujte nadam se a da će 9500 pro za koji mjesec malo past cijena. Kad bude 1500-1700 počet ću razmišljat. A i pojavit će se još modela, Gbyite i tako pa ćeš fino moć probrat ono kaj ti dušu veseli ![]() Baj d vej probal sam ja omegu 2.2.18 drajvere za xp/2000, dakle nekaj stariji model baziran na katalistu 2.5 i mogu reć da rade fino. Nema nikakvih brzinskih poboljšanja ali stabilnost je vrhunska a riješio sam i probleme sa zastajkivanjem slike u nekim igrama. E sad dal je do omege ili 2.5 katalista ne znam. Ali sve u svemu omegi kapa dolje!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas