|
![]() |
#1 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Chieftec DX-01B-D-U raspored ventova
Kupil sam ga neki dan pa me zanima koji raspored ventova da slozim a da je dobar protok zraka u kucistu, ima mjesta za 5 ventova i to 2 od 80mm-prednja strana, 1 od 120mm-otraga i 2 od 80 ili 92 na bocnoj stranici te koje ventove da uzmem a da ne prave veliku buku? I pod 2 nema veze sa kucistem nego sa grafickom gf2mx400 i coolerom na njoj pa me zanima kaj bi se dogodilo da skinem cooler od graficke jer zuji u 3pm dal bi se graficka mogla pregrijati??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Sprijeda stavi da ti upuhuju,straga ispuh,bočno probaj kombinirat da ti onaj koji upuhuje bude u visini proca a onaj drugi ispuhuje. Za grafičku mislim da te stare mogu funkcionirat i s pasivnim hladnjakom,ali nisam siguran. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
ne igraj se bez venta na kuleru od grafe, kupi novi vent ako ti je ovaj pre glasan (cca 15kn ), inače bi mogao plakati za grafom kao i ja za svojom starom Rivom kada mi se prestao vrtiti vent zbog hrpe prašine |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
E da nisam dobil odgovor koje ventilatore da stavim a da nisu bucni i da imaju normalnu cijenu :confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Sastrane sve upuh, sprijeda sve upuh, otraga sve ispuh. Barem sam tako slozio na mom chufteku. Best-buy ventilatori su GlacialTechovi iz Ve-Mila, 80mm su 30kn, 92mm 40kn, 120mm 50kn. cca. 19dB deklarirano.
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|