|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Ne znam jeste sinjali ali vas upozoravam, jos da to ima negdi u ans kupit, ako ko skuzi di ima nek se javi! TNX -- a sad malo copy/paste "KiSS DVD Player DP-450 KiSS DVD Player is based on the latest technology in the field and will provide you with high quality picture and sound. DVD, MPEG-4 and DivX playback CD/MP3 Playback CD-RW and DVD-RW Photo Album Progressive Scan " link
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
I ja cekam tako nesto da se pojavi, pa da odma uzmem... Sto si tice dobavljivosti kod nas, zasad jos nema jer je to jos novaaaaa stvar. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
....?
Datum registracije: Jul 2002
|
buduci da je novaaaaaa stvar .. trebat ce da stigne do nas jedno koliko ? godinu, dvije ![]() a kolko ce to tek para kostat ... opet jer je novaaa stvar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
A sto se tice novaca, sigurno nece jako puno kostati, verovatno oko 2000-2500 kn, sto i nije tako puno u odnosu na sonyeve, pionirove i ostale DVD playere... Kako znam: Pa kad se pojavio prvi DVD player koji je mogao citati MP3, bio je od nekog lijeve firme, pa se prodavao za nekih 1500-1600 kn... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PC Ekspert
|
BTW cuja sam da se pojavilo nesto da mos gledat divx na PS2, ne znam koliko je istina... ![]()
![]() |
#7 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|