|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
App
Mislim...fora ako prođe-prođe je u redu...ali fakat ima tak teških guzičara da čovjek nemre vjerovat... Dao ja na news-e da bih kupio ATA-SATA adapter,i javi mi se tip sa pazi sad ponudom: 850 kn+PDV??? ![]() ABIT MAX ploča dođe oko 1600-1700kn,sa njom između ostalog dobiješ DVA takva adaptera... Dakle šupčina je htio soma kuna za jedan??? U kupoprodaji raznih stvari sam fakat čuo svašta...ali...ovako nešto-nikad. Da mi je znat na čemu je ta kretenčina...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
E ti si isto chudan... Pa taj tip je 'dobro odgojen, pedagoski osvijescen, komerciajlno realan Hrvat'. Odnosno, on ima najbolje karakteristike nase nacije!!!!! Damn it! Ak jos nisi skuzio, mi Hrvati znamo sam jedno - trgovat. I to ak nema marze 200-300%, nisi bas neka izdanica ponosne nam nacije. Svi posteni Hrvati znaju da ak je marza manja od 100%, propada ti biznis + susjed ce prije izgradit kucu vecu od tvoje i sjest u novijeg mercedesa od tvojeg... A do prije par godina, svi smo tucali kamen! Zivio napredak! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
|
Ah...tebi je glavni lajt-motiv kuća veća od susjedove ![]() No dobro...TO je u redu Trgovina kao takva,marže i ostalo je ipak stvar-države,zakona,poreza,i ostalih nameta dragih svakoj državi. Ali ovo je ipak drugi par kobasica... Mislim...bubnut takvo što...to je fakat rijedak primjer idiotluka. Pa nije to Hrelić da možeš nać bedaka na foru svaka roba nađe svoga kupca,jebiga-za tu lovu dobiješ hd 80 giga 8 mb... Ajde-de malo se guzičarit,ali ovo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PC Ekspert
|
Ma je, ta susedova kuca me muci, zato sam i otiso u inozemstvo bit gastarbajter ![]() Salu na stranu, mislim da je glavna emocija u hrvata zavist (pa odtud i moj TM lajtmotiv) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
|
Nek" susedu crkne krava...makar meni dvije... ![]() Ma hajde...tak je više manje svuda Još buš ti našel neku riđu i pjegavu Irkinju-nebu tebe Hrvatska ni vidla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PC Ekspert
|
Ma jok, to je Pajo naso (crvenokosa ![]() Ja sam vodil zenu sa sobom (Daju poreznu olaksicu i tak to ak si ozenjen) ![]() Al iskreno, moram priznati da je mentalitet iraca dijametralno suprotan hrvatima. Ne velim da je sve super, al kaj se tice 'susedove kuce', toga tu nema (barem ja nisam primjetio u 2+ godine). A meni to JAKO pase. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
|
[QUOTE]Originally posted by sbp [B]Ma jok, to je Pajo naso (crvenokosa ![]() Ja sam vodil zenu sa sobom (Daju poreznu olaksicu i tak to ak si ozenjen) ![]() Al iskreno, moram priznati da je mentalitet iraca dijametralno suprotan hrvatima. Ma to je zato kaj im je dozvoljeno jedan promil za volanom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|