|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
6800le i monitor?
Evo skinija san ovaj novi ati tool koji ima podrsku za na nvidiu i isa se malo poigrat sa frekvencijama (inace riva tuner mi neda da ju clockam, javlja gresku pri testu) Najvisi clock koji san postiga da mi se ne pojavljuju artefakti na onoj kocki u programu je bija 365/876, spustija san to na 350/850 (inace prije toga mi je bila clockana na 350/725) i isa isprobat koliko dobijen bodova na 3dmarku05 kad ono .... sipak.... cca 4100 bodova gotovo isti rezultat sta san dobija sa starin clockon... 16/6 odkljucana Cudno a poraste mi broj FPS-a u kocki za kojih 35 :confused: Ima li ko ideju sta joj smeta :confused: I jos jedno pitanje koliko je stetno podizat refresh rate na monitoru iznad propisanih vrijednosti (naime zelin ga dignit na 85Hz a 75Hz je max sta monitor podrzava, imam samsung monitor) ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
1) moguće da su ti wondowsi zagušeni...3dmark ti nije mjerilo, ako ti se igre bolje vrti, onda je to to... 2) može ti riknut monitor |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
comp mi je totalno u qurcu zadnjih dana... sad cu preformatirat sve pa cu istestirat ... samo jos pitanje koliku bi razliku treba uocit sa tih + 75 mhz na mamoriji i jos mogu li priko kojeg programa vidit koju memoriju iman ma grafi ili moran skidat hladilo (iman leadtekicu)?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
mislim a ti je 3.0ns ili 3.3ns mema....a ako digneš takt memoriji, na nvidijinim karticama to bas nema prevelik utjecaj u 3dmarku i kao sto sam vec rekao, pusti njega, gledaj kak ti igrice rade... a u igricama bi trebao osjetit jedino ako igraš s vecim detaljima i AA i AF... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|